Agenda

Donderdag
23 januari 2020
Masterclass

Werken met hoogsensitiviteit

Susan Marletta Hart

In de masterclass Werken met hoogsensitiviteit geeft Susan Marletta Hart je de handvatten om binnen het coachingstraject aan de slag te gaan met hooggevoeligheid. Je leert hoe je jouw hoogsensitieve cliënten in onze snelle maatschappij echt verder kunt helpen. Acceptatie van hooggevoeligheid en interventies voor korte en chronische overprikkeling spelen daarbij een belangrijke rol.

Donderdag
13 februari 2020
Masterclass

Traumacoaching

Ien G.M. van der Pol

Deze masterclass is een kennismaking met traumacoaching. Topcoach Ien G.M. van der Pol reikt je belangrijke handvatten aan in de vorm van heldere theorieën, definities en inzichten, waarmee je deze middag meteen aan de slag gaat. Kern van de masterclass is de Identity-oriented Psychotrauma Therapie. Als coach leer je je thuisvoelen waar het pijn doet en zie je dat je meer bereikt als je andermans pijn kunt verdragen.

Donderdag
23 april 2020
Masterclass

Voice Dialogue

Judith Budde

Voice Dialogue is een ervaringsgerichte methode die helpt bij het ontdekken van onze innerlijke drijfveren. Uitgangspunt is dat mensen uit meerdere Ikken of subpersonen bestaan die vaak ongemerkt het stuur van ons overnemen. Inzicht in dit innerlijke krachtenveld geeft ons meer grip op onze keuzes en ons handelen. De masterclass van Judith Budde is een speelse kennismaking met dit gedachtegoed.

Donderdag
5 november 2020
Seminar

Coach Up!

Ben je een betrokken coach die zichzelf voor de volle 100% inzet? Dan is Coach Up! hét event voor jou. Coach Up! is een motiverende en inspirerende dag voor coaches. Op een unieke locatie, de Maassilo in Rotterdam, kun je je een dag lang onderdompelen in alles wat jouw vak zo leuk en uitdagend maakt – en ontmoet je ook nog leuke collega’s. Doe nieuwe energie en inspiratie op en laat jezelf pamperen.