Agenda

Donderdag
14 november 2019
Seminar

Teamcoaching

Leidinggeven aan een wendbaar team vraagt om een nieuwe mindset: Je focust op het grotere plaatje, geeft de oude controle uit handen en… accepteert dat je team misschien wel slimmer is dan jij!
Op het Jaarcongres Teamcoaching leer je van o.a. topcoach Marijke Lingsma hoe je dat aanpakt. Je laat je oude leiderschapsstijl los en maakt nieuwe verbinding met je team. Ga de uitdaging aan en transformeer jezelf én je team!

Donderdag
28 november 2019
Masterclass

Stoere interventies in lastige coachings­trajecten

Anne de Jong

Soms loopt een coachingstraject niet lekker. Wat kun je daaraan doen? In deze masterclass krijg je de unieke kans om jouw meest complexe casus te bespreken met meestercoach Anne de Jong. Je ontdekt waar de knelpunten zitten en krijgt stoere en verrassende interventies mee waarmee je de allermoeilijkste coachingstrajecten op de rails krijgt.

Maandag
13 januari 2020
Masterclass

Werken met hoogsensitiviteit

Susan Marletta Hart

In de masterclass Werken met hoogsensitiviteit geeft Susan Marletta Hart je de handvatten om binnen het coachingstraject aan de slag te gaan met hooggevoeligheid. Je leert hoe je jouw hoogsensitieve cliënten in onze snelle maatschappij echt verder kunt helpen. Acceptatie van hooggevoeligheid en interventies voor korte en chronische overprikkeling spelen daarbij een belangrijke rol.

Donderdag
13 februari 2020
Masterclass

Traumacoaching

Ien G.M. van der Pol

Deze masterclass is een kennismaking met traumacoaching. Topcoach Ien G.M. van der Pol reikt je belangrijke handvatten aan in de vorm van heldere theorieën, definities en inzichten, waarmee je deze middag meteen aan de slag gaat. Kern van de masterclass is de Identity-oriented Psychotrauma Therapie. Als coach leer je je thuisvoelen waar het pijn doet en zie je dat je meer bereikt als je andermans pijn kunt verdragen.

Vrijdag
6 maart 2020
Masterclass

Provocatief coachen

Freek Sarink

Provocatief coachen is een gewaagde, relatief nieuwe tool in de coachingspraktijk. Als coach speel je advocaat van de duivel, lap je soms de regels aan je laars en laat je coachee zélf verantwoordelijkheid nemen voor de gewenste verandering. Het is de snelste en leukste manier om tot de kern te komen. In deze masterclass laat Freek Sarink je zien hoe je provocatie met succes inzet tijdens een traject.

Donderdag
19 maart 2020
Seminar

Coach Up!

Ben je een betrokken coach die zichzelf voor de volle 100% inzet? Dan is Coach Up! hét event voor jou. Coach Up! is een motiverende en inspirerende dag voor coaches waarop jij jezelf iets terug kunt geven. Op een unieke locatie, de Maassilo in Rotterdam, kun je je een dag lang onderdompelen in alles wat jouw vak zo leuk en uitdagend maakt – en ontmoet je ook nog leuke collega’s. Doe nieuwe energie en inspiratie op en laat jezelf pamperen: kom ...