Agenda

Donderdag
23 april 2020
Masterclass

Voice Dialogue

Judith Budde

Voice Dialogue is een ervaringsgerichte methode die helpt bij het ontdekken van onze innerlijke drijfveren. Uitgangspunt is dat mensen uit meerdere Ikken of subpersonen bestaan die vaak ongemerkt het stuur van ons overnemen. Inzicht in dit innerlijke krachtenveld geeft ons meer grip op onze keuzes en ons handelen. De masterclass van Judith Budde is een speelse kennismaking met dit gedachtegoed.

Donderdag
11 juni 2020
Seminar

Samen vlammen

Hoe kom je samen tot een vitale organisatie met gemotiveerde, loyale teams en medewerkers? Tot een organisatie die betere en duurzame resultaten oplevert? Op het seminar Samen vlammen, laten topexperts je zien én ervaren hoe je met elkaar een vitale en winnende organisatie realiseert. Weg van de stilstand, sleur en stress… tijd om samen te vlammen!

Donderdag
5 november 2020
Seminar

Coach Up!

Ben je een betrokken coach die zichzelf voor de volle 100% inzet? Dan is Coach Up! hét event voor jou. Laat jezelf pamperen tijdens deze motiverende en inspirerende dag voor coaches. Op een unieke locatie, de Maassilo in Rotterdam, kun je je een dag lang onderdompelen in alles wat jouw vak zo leuk en uitdagend maakt – en ontmoet je ook nog leuke collega’s.