Artikelen over coaching

Laat je inspireren door de coachexperts van Coachlink Academy


Experts uit het coachveld – denk aan bijvoorbeeld Marijke Lingsma, Jaco van der Schoor en Anne de Jong – delen graag hun inzichten en expertise met je. Verdiep je vakkennis met artikelen over coaching of luister een podcast en laat je inspireren door de (persoonlijke) verhalen van de coachexperts. Gebruik de filter om te zoeken op de coachingsonderwerpen die jou aanspreken.

Trefwoorden
Jaco van der Schoor

Online teamcoaching: Baas over de setting

Waarschijnlijk ken je het wel. Je komt in de ruimte waar jouw teamcoaching straks gaat plaatsvinden en het eerste wat je doet is je de ruimte eigen maken. Ik doe dat tenminste altijd wel. Of “doe”, ik deed dat altijd, in de tijd dat we nog live teamcoachings deden. Voor Corona zeg maar.
Lees meer
Jaco van der Schoor

Online teamcoaching: (on)mogelijk?!

Online teamcoachen, kan dat? Als je me die vraag een jaar geleden gesteld zou hebben zou ik je zeer moeilijk hebben aangekeken. Ik zou in eerste instantie de nadelen hebben opgenoemd: Lastig, geen fysiek contact, minder mogelijkheden qua werkvormen, geen echt oogcontact, technisch gedoe onderweg.
Lees meer
Iris Kolthoff

Tips voor een online coachsessie

Iris Kolthoff is een ervaren coach en trainer. Ze leidt professionals op tot coach en voelt zich online als een vis in het water. Alleen al in deze quarantaineperiode trainde ze inmiddels al bijna 100 mensen in succesvol online coachen. Hier deelt ze handige tips die je kunt delen met je coachee, voorafgaand aan een online coachsessie.
Lees meer