Podcast Anne de Jong

Maarten Fijnaut | 19 september 2019
Maarten Fijnaut van Coach2Pro Podcast ging in gesprek met meestercoach en coachopleider Anne de Jong over haar masterclass Stoere interventies in lastige coachingstrajecten. Je hoort niet alleen wat je kunt verwachten tijdens de masterclass, maar gaat ook al aan de slag met het onderwerp. Beluister hier het fragment.

Anne de Jong

Anne de Jong heeft 25 jaar ervaring als psycholoog, coach en coachopleider. Ook is zij oprichter en eigenaar van opleidingsinstituut NONONS. Haar jarenlange ervaring en nuchtere blik op het coachingsvak deelt ze graag met anderen. In oktober 2019 verschijnt alweer haar derde boek No-nonsense coachen als het complex wordt en op 28 november geeft zij een masterclass.

Masterclass Stoere interventies in lastige coachingstrajecten

Soms loopt een coachingstraject niet lekker. Wat kun je daaraan doen? In deze masterclass krijg je de unieke kans om jouw meest complexe casus te bespreken met meestercoach Anne de Jong. Je ontdekt waar de knelpunten zitten en krijgt stoere en verrassende interventies mee waarmee je de allermoeilijkste coachingstrajecten op de rails krijgt.

Meer info & aanmelden