Podcast Susan Marletta Hart

Maarten Fijnaut | 13 november 2019
Op 23 januari 2020 verzorgt Susan Marletta Hart de masterclass Werken met hoogsensitiviteit. Maarten Fijnaut van Coach2Pro ging met haar in gesprek over wat je kunt verwachten en hoe je je goed kunt voorbereiden op de masterclass.

Voor wie

De masterclass Werken met hoogsensitiviteit is bedoeld voor de coach die die zijn hoogsensitieve cliënten concrete handvatten wil bieden om verder te komen in het leven.

Voorbereiding op de masterclass

In de podcast hoor je niet alleen wat je kunt verwachten, maar gaan Maarten en Susan ook alvast aan de slag met het onderwerp. Je krijgt een concrete opdracht of oefening mee om je alvast goed te kunnen voorbereiden op de masterclass.

Over de masterclass

Tijdens de masterclass geeft Susan je de handvatten om binnen een coachingstraject aan de slag te gaan met hooggevoeligheid. Acceptatie van hooggevoeligheid, interventies voor korte overprikkeling en voor chronische overprikkeling van de hoogsensitieve cliënt komen uitgebreid aan bod. Je leert hoe je je cliënt verder kunt helpen en houvast kunt bieden in onze snelle maatschappij. Daarnaast is er ook aandacht voor jouw rol als coach. Susan maakt daarbij het onderscheid tussen een hoogsensitieve coach en een coach die niet hoogsensitief is.

De gehele podcast beluisteren

Wil je de hele podcast luisteren? Schrijf je dan in voor de masterclass Werken met hoogsensitiviteit. In aanloop naar de masterclass ontvang je de 35 min. durende podcast als bonusmateriaal.

Meer informatie & inschrijven