Podcast Marijke Lingsma

Maarten Fijnaut | 6 augustus 2019
Een prachtig, persoonlijk én leerzaam interview met Marijke Lingsma in de podcastserie Coach2Pro van Maarten Fijnaut. Marijke vertelt over: net tot het randje gaan, het ont-persoonlijken van conflicten, het voorkomen van een verrimpeld verleden, verdraagzaamheid en zo veel meer...

Over Marijke Lingsma

Marijke Lingsma is oprichter en directeur van het unieke opleidingsinstituut Coach Boulevard. Binnen het coachvak wordt ze gezien als toonaangevend en inspirerend. Ze heeft meerdere bestsellers op haar naam staan waaronder de Coachingskalender en standaardwerken als Aan de slag met teamcoaching. Ze is een pionier op het gebied van systeemgerichte coaching in organisaties.

Jaarcongres Teamcoaching - Leidinggeven aan wendbare teams

Leidinggeven aan een wendbaar team vraagt om een nieuwe mindset: Je focust op het grotere plaatje, geeft de oude controle uit handen en… accepteert dat je team misschien wel slimmer is dan jij! Op het Jaarcongres Teamcoaching leer je van o.a. topcoach Marijke Lingsma hoe je dat aanpakt. Je laat je oude leiderschapsstijl los en maakt nieuwe verbinding met je team. Ga de uitdaging aan en transformeer jezelf én je team!

Meer info & aanmelden