Coachtalent van het jaar

Coachtalent van het jaar

 

Ben (of ken) jij het Coachtalent van het jaar? Meld je aan en laat zien wat je waard bent!

Als Coachtalent van het jaar ontvang je niet alleen een pracht van een Gouden Tissuebox, maar krijg je ook een geweldig prijzenpakket ter waarde van 7.500 euro: wat dacht je van een topopleiding naar keuze bij coachinstituut NONONS en uitgebreid aandacht via Coachlink en Coachlink Academy?

Maar voordat het zover is, zal je door een professionele jury, met onder andere David de Kock (365 dagen succesvol) en Anne de Jong (NONONS), worden beoordeeld op je capaciteiten en ontwikkelingsmogelijkheden als coach.

Laat de wereld weten dat jij Coachtalent van het jaar bent! Zet in op je ontwikkeling, onderscheid je van andere coaches en speel jezelf in de kijker bij nieuwe coachees.

Het prijzenpakket

Het prijzenpakket

Als Coachtalent van het jaar ontvang je:

  • Een meter coachingsboeken van Boom uitgevers Amsterdam
  • Een opleiding naar keuze bij Coachinstituut Nonons
  • Een jaar lang toegang tot de 365 Business Tribe van de coachgoeroes van 365 Dagen Succesvol
  • Exposure via Coachlink en Coachlink Academy
  • Dé Gouden Tissuebox!

Ja ik ben (of ken) het Coachtalent van het jaar

Schrijf je in, dit kan tot en met 20 juli!

Voornaam *
Tussenvoegsel
Achternaam *
E-mail *

Geef hier in maximaal 100 woorden een omschrijving van jezelf en je werk. De tekst moet geschikt zijn om bij de verkiezing te publiceren samen met jouw naam, foto en verwijzing naar je website.

Omschrijving *
Website of LinkedIn *
Profielfoto van jezelf *
 

De voorwaarden en spelregels

Hoe kom je in aanmerking voor Coachtalent van het jaar?

  • Je bent opgeleid of gecertificeerd als coach, je hebt een gedragswetenschappelijke opleiding afgerond óf je bent geregistreerd bij NOBCO, NIP, NOLOC, STIR, LvsC of ICF. Coachtalent van het jaar is niet bedoeld voor teamcoaches.
  • Je bent zicht- en vindbaar via een website of je LinkedIn-profiel. Je hebt in de afgelopen 12 maanden minstens 8 coachees onder je hoede gehad.

 

De spelregels

Ronde 1: Meld je aan: dit kan tot en met 20 juli 2020.

Ronde 2: Vanaf 27 juli tot en met 1 september kan er gestemd worden. Je gaat zelf online buzz maken om zoveel mogelijk stemmen te verzamelen. Acquisitie en netwerken hoort ook bij coaching! De tien coaches met de meeste stemmen gaan door naar de volgende ronde.

Ronde 3: Tijd om de jury te overtuigen. We vragen je om voor 1 oktober het volgende in te sturen:

  • Een kort filmpje waarin jij de jury vertelt waarom jij Coachtalent van het jaar bent.
  • Een opname van een (geanonimiseerde) coachingssessie.
  • Aanbevelingen van twee van je coachees. 

Ronde 4: De drie coaches met de meest overtuigende inzending gaan de jury op vrijdag 30 oktober live ontmoeten! Je houdt een coachingsgesprek met een van je eigen coachees in reallife, voor de jury. Op deze manier creëren we de meest natuurlijke situatie en krijg jij alle ruimte om te laten zien wat je kan. In een supervisiesetting zal de jury jou hierna evalueren. Vervolgens heb je twee korte vraaggesprekken met telkens twee juryleden. 

Met al deze informatie op zak bepaalt de jury in onderling overleg wie Coachtalent van het jaar wordt. De winnaar wordt 4 november online bekendgemaakt.

De jury

Anne de Jong

Anne de Jong

Anne heeft 25 jaar ervaring als psycholoog, spreker, coach, trainer en opleider. Na haar studie psychologie deed ze ongeveer alle coach vervolgopleidingen die er zijn in Nederland. In 2010 vertaalde ze haar coachervaring naar haar eigen coachopleiding NONONS. Het is haar missie om helderheid en frisheid te brengen in het coachingsvak. Ze is auteur van de succesvolle coachboeken zoals No-nonsense coaching (2016) en No-nonsense coachen als het complex wordt (2019).

David de Kock

David de Kock

David de Kock vormt samen met Arjan Vergeer het positiefste duo van Nederland. Hun missie? Van Nederland het gelukkigste land ter wereld maken. Hun boek 365 dagen succesvol is al vijf jaar lang een bestseller in Nederland. Met ruim 250.000 Facebook-volgers, uitverkochte seminars in AFAS Live en Ziggo Dome én een wekelijkse column in het Algemeen Dagblad horen David en Arjan bij de invloedrijkste denkers van Nederland over geluk en succes. 

Marloes van Beersum

Marloes van Beersum

Marloes kent de coachwereld van binnen en buiten als uitgever van uiteenlopende boeken op het gebied van coaching en persoonlijke ontwikkeling. In de afgelopen negen jaar heeft ze tientallen coaches ondersteund bij het opzetten, schrijven en uitgeven van hun boek. Scherp op de inhoud, zacht op de relatie: een coachboek is voor haar geslaagd als het een stevige basis kent, mooie inzichten en handvatten biedt en als het even kan ook nog eens lekker wegleest. 

Tim Theeboom

Tim Theeboom

Tim is van huis uit psycholoog en gespecialiseerd in de effectiviteit van coaching in organisaties. Hij is kerndocent, programmacoördinator en onderzoeker aan het VU Center for Executive Coaching. Hij heeft meer dan tien jaar ervaring als coach en is associate partner bij adviesbureau Reflect Academy. Tim publiceerde verschillende artikelen in wetenschappelijke  vakbladen en spreekt regelmatig op internationale coachingscongressen.

 

Mede mogelijk gemaakt door: