Coachtalent van het jaar

Coachtalent van het jaar

De eerste en tweede ronde zitten erop. In ronde 1 hebben zich maar liefst 46 coachtalenten aangemeld en in ronde 2 zijn er totaal 5445 stemmen uitgebracht. De 11 coaches met de meeste stemmen (*gedeelde 10e plaats) hebben inmiddels bericht gehad en gaan door naar ronde 3.

De coaches die doorgaan zijn:

Wouter Metz
Willemien Bakker-Davidse
Yanne Eijkenboom
Marco Tieleman
Johan van Tiel
Ina Mennegat
Lonneke de Wit-Schaart
Shanaz Sinnige
Xavier James
Manou van Eerten *
Fenneke van Vliet - de Nooij *

De spelregels

Ronde 3: Tijd om de jury te overtuigen. We vragen je om voor 1 oktober het volgende in te sturen:

  • Een kort filmpje waarin jij de jury vertelt waarom jij Coachtalent van het jaar bent.
  • Een opname van een (geanonimiseerde) coachingssessie.
  • Aanbevelingen van twee van je coachees. 

Ronde 4: De drie coaches met de meest overtuigende inzending gaan de jury op vrijdag 30 oktober live ontmoeten! Je houdt een coachingsgesprek met een van je eigen coachees in reallife, voor de jury. Op deze manier creëren we de meest natuurlijke situatie en krijg jij alle ruimte om te laten zien wat je kan. In een supervisiesetting zal de jury jou hierna evalueren. Vervolgens heb je twee korte vraaggesprekken met telkens twee juryleden. 

Met al deze informatie op zak bepaalt de jury in onderling overleg wie Coachtalent van het jaar wordt. De winnaar wordt 4 november om 10.30 uur online bekendgemaakt.

Het prijzenpakket

Het prijzenpakket

Als Coachtalent van het jaar ontvang je:

  • Een meter coachingsboeken van Boom uitgevers Amsterdam
  • Een opleiding naar keuze bij Coachinstituut Nonons
  • Een jaar lang toegang tot de 365 Business Tribe van de coachgoeroes van 365 Dagen Succesvol
  • Exposure via Coachlink en Coachlink Academy
  • Dé Gouden Tissuebox!

De jury

Anne de Jong

Anne de Jong

Anne heeft 25 jaar ervaring als psycholoog, spreker, coach, trainer en opleider. Na haar studie psychologie deed ze ongeveer alle coach vervolgopleidingen die er zijn in Nederland. In 2010 vertaalde ze haar coachervaring naar haar eigen coachopleiding NONONS. Het is haar missie om helderheid en frisheid te brengen in het coachingsvak. Ze is auteur van de succesvolle coachboeken zoals No-nonsense coaching (2016) en No-nonsense coachen als het complex wordt (2019).

David de Kock

David de Kock

David de Kock vormt samen met Arjan Vergeer het positiefste duo van Nederland. Hun missie? Van Nederland het gelukkigste land ter wereld maken. Hun boek 365 dagen succesvol is al vijf jaar lang een bestseller in Nederland. Met ruim 250.000 Facebook-volgers, uitverkochte seminars in AFAS Live en Ziggo Dome én een wekelijkse column in het Algemeen Dagblad horen David en Arjan bij de invloedrijkste denkers van Nederland over geluk en succes. 

Marloes van Beersum

Marloes van Beersum

Marloes kent de coachwereld van binnen en buiten als uitgever van uiteenlopende boeken op het gebied van coaching en persoonlijke ontwikkeling. In de afgelopen negen jaar heeft ze tientallen coaches ondersteund bij het opzetten, schrijven en uitgeven van hun boek. Scherp op de inhoud, zacht op de relatie: een coachboek is voor haar geslaagd als het een stevige basis kent, mooie inzichten en handvatten biedt en als het even kan ook nog eens lekker wegleest. 

Tim Theeboom

Tim Theeboom

Tim is van huis uit psycholoog en gespecialiseerd in de effectiviteit van coaching in organisaties. Hij is kerndocent, programmacoördinator en onderzoeker aan het VU Center for Executive Coaching. Hij heeft meer dan tien jaar ervaring als coach en is associate partner bij adviesbureau Reflect Academy. Tim publiceerde verschillende artikelen in wetenschappelijke  vakbladen en spreekt regelmatig op internationale coachingscongressen.

 

Mede mogelijk gemaakt door: