De experts van Coachlink Academy

Backus

Hilde Backus

Hilde Backus is registerpsycholoog NIP/Arbeid en Organisatie en is gespecialiseerd in wandelcoaching. Ze ontwikkelde de post-hbo Wandelcoach Opleiding en Opleiding tot RegisterWandelcoach. Hilde is dol op wandelen, de natuur, mensen, psychologie, luisteren en chocolade. Zij schreef eerder het boek Op weg naar plezier in je werk. In 2021 verschijnt haar tweede boek Wandelcoaching bij stress en onzekerheid.
Arjen Banach

Arjen Banach

Arjen Banach is een veelgevraagd spreker op het gebied van organisatieontwikkeling, innovatie, duurzame inzetbaarheid en werkgeluk. In 2019 werd hij uitgeroepen tot een van de meest veelbelovende sprekers in Nederland. Als host van de podcast ‘Energie aan het Werk’ trekt hij langs de opvallendste werkgevers. Arjen heeft het veelgeprezen boek Organisatievibe op zijn naam staan.
Marloes van Beersum

Marloes van Beersum

Marloes kent de coachwereld van binnen en buiten als uitgever van uiteenlopende boeken op het gebied van coaching en persoonlijke ontwikkeling. In de afgelopen negen jaar heeft ze tientallen coaches ondersteund bij het opzetten, schrijven en uitgeven van hun boek. Scherp op de inhoud, zacht op de relatie: een coachboek is voor haar geslaagd als het een stevige basis kent, mooie inzichten en handvatten biedt en als het even kan ook nog eens lekker wegleest.
Aty Boers

Aty Boers

Aty Boers is directeur van opleidingsinstituut Coach Boulevard, organisatiekundige, coach en trainer. Ze is al meer dan 20 jaar betrokken bij grote verandertrajecten, op het raakvlak van business en ICT. Daarnaast is zij mede-oprichter van adviesbureau Valuebridge en zeer succesvol als auteur. Ze schreef (samen met Marijke Lingsma) diverse boeken, waaronder De 10 principes van agile-lean teamcoaching en 75 werkvormen voor agile-lean teamcoaching.
Job Boersma

Job Boersma

Job Boersma is psycholoog, auteur en gespreksleider/moderator. Hij geeft trainingen rond strategische gespreksvoering zoals onderhandelen, toezichthouden en adviseren. Zijn missie is om de kwaliteit van gesprekken te verbeteren wanneer professionals elkaar beïnvloeden bij besluitvorming, lastige conflicten, onderhandelingen of dialogen. Hij gebruikt daarvoor een combinatie van Harvard-stijl onderhandelen, dialoogvormen en lichaamstaal en emotie-analyse. Job studeerde hiervoor onder meer ‘Facial Action Coding System’ of FACS bij Dr. Erica Rosenberg (scientific consultant voor de TV serie ‘Lie To Me’). Daarnaast werd hij in analytisch interviewen opgeleid door voormalig CIA agent en leugendetectiewizard James Newberry.
Marjon Bohré

Marjon Bohré

Marjon is een executive (team)coach en werkt met leiders en hun aan teams aan meer menselijkheid in organisaties, vertrouwen en moedig leiderschap. Ze faciliteert leiderschapsbijeenkomsten, geeft individuele en teamcoaching en werkt als spreker en auteur op onderwerpen als menselijkheid, kwetsbaarheid en moed. Marjon is bedrijfskundige en geregistreerd A&O psycholoog. Ze was de eerste in Europa die werd gecertificeerd in het werk van Brené Brown, is Certified Dare to Lead™ Facilitator en Certified Daring Way™ Facilitator-Case Consultant. Marjon schreef over perfectionisme in haar boek De perfectieparadox en over menselijkheid in De menselijke organisatie (verschijnt eind oktober 2021).
Hylke Bonnema

Hylke Bonnema

Hylke Bonnema is psycholoog en dé expert in familieopstellingen. Hij werd opgeleid door Bert Helliger, de grondlegger van het systemische werk. In zijn eigen Academie van Opstellingen geeft hij als meesteropsteller en systemisch leiderschapsexpert les en begeleidt hij opstellingen volgens het ‘nieuwe opstellen’ dat zijn kracht ontleent aan het vertrouwen op gevoel en intuïtie. Dagelijks laat Hylke met zijn ontwapenende, onverschrokken stijl mensen en organisaties hun blokkades opheffen en bewegen naar zichzelf, hun kracht en hun doelen. Zijn inspiratie haalt hij uit de liefde voor zijn gezin, omgeving en klanten. Hylke is auteur van het boek Het nieuwe opstellen.
Joris Brenninkmeijer

Joris Brenninkmeijer

Joris Brenninkmeijer is coach, teambegeleider en organisatieontwikkelaar. In begeleidingstrajecten zoekt hij, zorgvuldig en met humor, naar de juiste vraag als startpunt voor het goede gesprek. Zijn mooiste vraag is: ‘Wat gaat je hierbij aan het hart?’

In januari 2020 is Joris samen met Mieke Voogd Bureau Begeleidingskunst gestart, met als missie: bijdragen aan moedige gesprekken over goed werk, door leiders, begeleiders en professionals.
Judith Budde

Judith Budde

Opleider en seniorcoach Judith Budde is expert op het gebied van Voice Dialogue. Ze is mede-oprichter en directeur van Opleidingscentrum het Balkon en van de Voice Dialogue Academie. Judith is co-auteur van de boeken Drama in bedrijf, de bestseller Ik (k)en mijn ikken en van Coachen met Voice Dialogue, Handboek voor begeleiders. Samen met haar team geeft ze basis-, vervolg- en masteropleidingen Voice Dialogue voor coaches, trainers en therapeuten. Daarnaast geeft ze online en overal in het land lezingen en workshops. In haar workshops maak je op speelse en dynamische wijze kennis met de transformerende kracht van Voice Dialogue.
Coerts

Jane Alice Coerts

Jane Alice Coerts, eigenaar van Stream – Leven en werken met passie, is opleider, spreker, auteur, systemisch organisatiecoach en therapeut. Leiderschap en vitaliteit zijn de gebieden die haar hart hebben. Mensen omschrijven haar als bevlogen, inspirerend, kundig, en veelzijdig. Ze is coauteur (samen met Hjort, Veenbaas en Broekhuizen) van De tekens verstaan (2017) en schrijf zelf het boek Van
Patrick Davidson

Patrick Davidson

Patrick Davidson helpt mensen & teams om op eigen kracht te veranderen. Hij schreef de bestsellers Werkvuur: hoe energieke mensen & teams positieve impact maken , Waar haal je de energie vandaan? en het in 8 talen verschenen Musk Mania. Samen met Hans van der Loo is hij eigenaar van betterday en EnergyFinder. Patrick is daarnaast veelgevraagd spreker en een inspirerende dagvoorzitter. Gefascineerd door mensen en teams die zichzelf overtreffen. Hij weet precies hoe jij met je team beter kunt presteren en bezorgt je in minder dan een dag een vliegende (door-)start.
Peter Dona

Peter Dona

Drs. Peter Dona is eigenaar van adviesbureau Dona HR Advies BV, adviseurs op het gebied van duurzame inzetbaarheid, integraal gezondheid management en strategisch HRM. Daarnaast is hij medeoprichter en eigenaar van adviesbureau Donysium BV, gespecialiseerd in vraagstukken van strategische personeelsplanning en HR risicomanagement. Peter adviseert verzekeraars, arbodiensten, grote ondernemingen en mkb-bedrijven in vrijwel alle sectoren over productiviteitverbeteringen, duurzame inzetbaarheid, HRM en strategische personeelsplanning. Peter is tevens kerndocent bij Avans Plus en betrokken bij meerdere post-hbo en masteropleidingen.
Annemieke Figee

Annemieke Figee

Annemieke is psycholoog en teamcoach. Samen met Léonie van Rijn is zij eigenaar van Firijn. Hun gezamenlijke missie is om complexe teamzaken simpel te houden. Zij coachen teams met relatief simpele interventies die grote impact hebben. Ze hebben een eigen methodiek ontwikkeld om hardnekkige patronen in teams te veranderen, waarin de ongeschreven regels van het team een grote rol spelen. Ze trainen en coachen ook managers en teamcoaches in hun methodiek. Kenmerkend voor Annemieke zijn haar scherpe analyses en resultaatgerichtheid. Vanuit zachtheid houdt ze teams stevige spiegels voor en leert hen hoe ze die zélf kunnen doorbreken.
Saskia Geraerts

Saskia Geraerts

Saskia Geraerts is psycholoog en coach. Ze is gespecialiseerd in zelfbeeld en eetproblematiek. In haar praktijk helpt ze dagelijks mensen een optimistisch(er) zelfbeeld te ontwikkelen. Ze leert je op een andere manier naar jezelf en je omstandigheden te kijken en hoe je hier verandering in kunt aanbrengen. Saskia werkt graag met enthousiaste cliënten die persoonlijke groei als een verrijking zien, en het vermoeden hebben dat ze meer in hun mars hebben dan er nu uitkomt. Naast individuele coaching, geeft Saskia ook workshops en lezingen en treedt ze regelmatig op als tv-psycholoog bij onder andere RTL4 en SBS6. Saskia is auteur van het boek PRFCT.
Elke Geraerts

Elke Geraerts

Elke Geraerts is doctor in de psychologie en bekleedde verschillende academische posities aan de universiteiten van Harvard, St. Andrews, Maastricht en Rotterdam. Elke is mede-oprichter en managing partner van Better Minds at Work en schreef de bestsellers Mentaal Kapitaal, Het Nieuwe Mentaal – Hoe lef je op weg zet naar geluk en succes en Authentieke Intelligentie. Mentaal Kapitaal werd recent uitgebracht op de internationale markt, getiteld Better Minds en wordt momenteel in het Chinees vertaald. Elke weet altijd weer over het brein te inspireren en inzichten te geven die een levenslange impact kunnen hebben.
Grimbergen

Pieter Grimbergen

Pieter Grimbergen is coach, public speaker en auteur. Hij is door onder andere Brené Brown opgeleid en volgde cursussen bij het Center for Courage and Renewal. Hij is geregistreerd / erkend Acceptance & Commitment therapeut en erkend Brené Brown BLI Brave Leader. Het werk van Henri Nouwen vormt een grote inspiratiebron in zijn privé en professionele leven. Hij schreef eerder Zorg, zingeving en waardigheid. In het najaar 2021 verschijnt zijn nieuwste boek Confrontaties met compassie.
Anne de Jong

Anne de Jong

Anne is oprichter en mede-eigenaar van NONONS. Ze heeft 25 jaar ervaring als psycholoog, spreker, coach, trainer en opleider. Na haar studie psychologie deed ze ongeveer alle coach vervolgopleidingen die er zijn in Nederland. In 2010 besloot ze haar coachervaring te vertalen een eigen coachopleiding. Ze vond dat het anders kon. Dat coachopleidingen praktischer, slimmer en duidelijker konden. Het is haar missie om helderheid en frisheid brengen in het vak waar het vaak zwaar en moeilijk gaat, ook als het complex wordt. Ze is auteur van bekende coachboeken zoals No-nonsense coaching (2016), De bekendste methodieken voor no-nonsense coaching (2019) en No-nonsense coachen als het complex wordt (2019).
David de Kock

David de Kock

David de Kock vormt samen met Arjan Vergeer het positiefste duo van Nederland. Hun missie? Van Nederland het gelukkigste land ter wereld maken. Hun boek 365 dagen succesvol is al vijf jaar lang een bestseller in Nederland. Met ruim 250.000 Facebook-volgers, uitverkochte seminars in AFAS Live en Ziggo Dome én een wekelijkse column in het Algemeen Dagblad horen David en Arjan bij de invloedrijkste denkers van Nederland over geluk en succes. Het Parool plaatste de twee zelfs in het rijtje Paulo Coelho, Deepak Chopra en Brené Brown: mensen die anderen het best helpen met power en plezier te leven. Het geheim van hun succes en straks ook dat van jou is de 365-methodiek.

Foto: All Is Amazing
Paula Kolthoff

Paula Kolthoff

Paula Kolthoff werkt als trainer, (team-)coach en adviseur. Ze heeft zich gespecialiseerd in Embodied Learning: leren door lichaamsbewustzijn. Paula ontwerpt lichaamsgerichte oefeningen bij training, opleiding en leiderschapstrajecten. In het programma Embodied Learning leert zij mensen die groepen begeleiden hoe zij hun fysieke intelligentie effectief kunnen inzetten. Ze is auteur van Stevig staan in intense situaties.
Iris Kolthoff

Iris Kolthoff

Iris Kolthoff is een ervaren coach en trainer met een achtergrond in organisatie- en gezondheidspsychologie. Ze deed onderzoek naar gedragsverandering en is nog altijd geboeid door de menselijke psyche als het gaat over het behalen van doelen. Ze startte 5 jaar geleden een eigen coachpraktijk en opende daarnaast een coach- en trainingslocatie in het centrum van Rotterdam. Nu is ze is trainer en coachopleider bij NONONS en schreef ze een boek over No-nonsense training geven. Hoewel ze het liefste offline werkt, voelt Iris zich ook online als een vis in het water en kan ze je fantastische tips en adviezen geven over succesvol en effectief online coachen.
Aline Kruit

Aline Kruit

Aline Kruit is arts, coach en ACT-docent bij met jarenlange ervaring in de geestelijke gezondheidszorg. Ze werkt intensief met ACT (Acceptance and Commitment Therapy), zowel in groepen als individueel. Ze is gespecialiseerd in de behandeling van slapeloosheid met ACT en schreef er twee boeken over: Slapen is niets doen en Eerste hulp bij beter slapen. Aline leidt ACT-geschoolde hulpverleners op tot ACT-slaapcoach, geeft workshops en lezingen. Zelf heeft ze ACT ervaren als een levensveranderende therapievorm en voor haar is het inmiddels dan ook als een levenswijze. Haar kennis en ervaring met ACT deelt Aline graag met anderen, onder andere via de Alba-Academie.
Sterre van Leer

Sterre van Leer

Sterre van Leer is al sinds 2011 de gedreven hoofdredacteur van Psychologie Magazine dat onder haar leiding is uitgegroeid tot een platform voor zelfontwikkeling met allerlei tools zoals online testen, trainingen en de ‘coachfinder’. In haar visie is het magazine als een intelligente coach die je herinnert aan je sterke kanten: verstandig, begripvol, integer, soms confronterend, maar altijd positief. Als rasoptimist ziet Sterre het als haar missie om de inzichten uit de positieve psychologie te verspreiden en elke dag een steuntje in de rug te zijn voor haar lezers.
Marijke Leys

Marijke Leys

Marijke Leys werkt al ruim twintig jaar als psychotherapeute en supervisor. Ze is integratief opgeleid en tevens EFT (Emotion Focused Therapy) therapeut. Ze richtte in 2006 het Voice Dialogue Instituut op in België en doceert zowel in Vlaanderen als Nederland. Daarnaast schreef zij twee boeken over kwetsbaarheid: Oog in oog met kwetsbaarheid en Kwetsbaarheid als kompas.
Thijs Lindhout

Thijs Lindhout

Thijs Lindhout is altijd op zoek naar inspiratie om van het leven iets nóg mooiers te maken. Zijn zoektocht naar geluk begon acht jaar geleden toen hij zelf niet lekker in zijn vel zat. Hij reisde de hele wereld rond en bezocht alle goeroe’s die claimen hét stappenplan naar geluk en succes te hebben. Op een seminar van Remco Claassen werden zijn ogen pas echt geopend: het leven is een zoektocht naar de connectie met jezelf. In deze zoektocht is Thijs volledig uit de bocht gevlogen. In positieve zin. Nu trekt hij zelf volle zalen met lezingen en de 100% Inspiratie Show . Op hilarische wijze neemt hij het publiek mee op zijn zoektocht en inspireert hij je om het nummer één ding te doen dat écht gelukkig maakt.
Marijke Lingsma

Marijke Lingsma

Marijke Lingsma is oprichter, directeur en partner van opleidingsinstituut Coach Boulevard. Ze heeft meerdere bestsellers op haar naam staan waaronder de Coachingskalender en standaardwerken als Aan de slag met teamcoaching. Ze wordt ook wel de ‘Grand Lady’ van het coachen genoemd. Die titel dankt ze aan haar pionierswerk op het gebied van systeemgerichte coaching in organisaties. Ze gelooft in het potentieel van mensen en in hun doorlopende ontwikkeling. Als systeemdenker kijkt ze integraal naar organisaties: naar het grotere geheel in plaats van naar de afzonderlijke delen. In haar benadering staat de alledaagse interactie in het hier-en-nu centraal.
Hans van der Loo

Hans van der Loo

Hans van der Loo is expert op het gebied van energiek veranderen. Als adviseur, publicist en spreker richt hij zich op het bevorderen van de kracht waarmee mensen, teams en organisaties in beweging komen om uitzonderlijke prestaties te realiseren. Dat doet hij vanuit het bedrijf EnergyFinder - een bedrijf dat zich richt op het activeren van mensen en teams - waar hij mede-oprichter en mede-eigenaar van is.
Hans van der Loo is schrijver van bestsellers als Waar haal je de energie vandaan?, Kus de visie wakker, Musk Mania, We hebben er zin in, Energy Boost en Vaart maken.
Susan Marletta Hart

Susan Marletta Hart

Drs. Susan Marletta Hart maakte het begrip hooggevoeligheid bekend in Nederland en is een internationale autoriteit op dit gebied. Ze heeft een praktijk voor hooggevoelige mensen in Oegstgeest en geeft regelmatig HSP-retreats en -trainingen in Zeeland, Castricum en Zwitserland. Daarnaast coacht en traint ze personen en bedrijven op het gebied van bewustwording en verandermanagement. Ze schreef zeven boeken, waaronder de bestseller Leven met hooggevoeligheid, van opgave naar gave en ze ontwikkelde de communicatietheorie De horizontale en verticale dynamiek®, waarin ze de twee basisbehoeften van de mens blootlegt. Susan leeft en werkt afwisselend in Zwitserland en Nederland.
Marianne Meijers

Marianne Meijers

Ontwerpdenker Marianne Meijers is docent en studiecoach aan de Hogeschool van Amsterdam. Daarnaast heeft ze haar eigen coachingspraktijk. Ze is gespecialiseerd in kracht- en zijnsgericht coachen. In haar coachsessies en workshops combineert ze mindful en krachtgericht coachen met oefeningen en technieken uit het Design Thinking. Deze mix van creatief en positief zelfonderzoek resulteerde in de OJO-methode (Ontwerp Je Ontwikkeling). Deze doeltreffende methode ondersteunt cliënten die door keuzestress zijn vastgelopen. Marianne schreef er ook een boek over, Ontwerp je ontwikkeling, waarin ze coaches inspiratie en handvatten aanreikt.
Ien G.M. van der Pol

Ien G.M. van der Pol

Ien G.M. van der Pol is oprichter van de Alba-academie, een bekend en erkend opleidingsinstituut voor professionele coaching en counseling. Als meestercoach en counselor heeft ze zich in de afgelopen jaren gespecialiseerd in traumabegeleiding door middel van Identity-oriented Psychotherapy (IoPT). Deze therapie gaat ervan uit dat we zelf in staat zijn de scherven van ons trauma te lijmen en helpt daarbij. Ien is gefascineerd door de helende werking van de menselijke resonantie in de IoPT-opstellingen. Haar fascinatie, de theorie, de lessen en haar praktijkervaringen met cliënten deelt ze in het boek Coachen waar het pijn doet (2019). Eerder schreef ze het standaardwerk Coachen als professie (2013) en Coaching essentials voor managers (2014).
Anne Ribbers

Anne Ribbers

Anne Ribbers is arbeids- & organisatiepsycholoog en heeft ruime ervaring als trainer, opleider, onderzoeker (online) coach. Ze is medeoprichter van eCoachPro/eCarePro en daar verantwoordelijk voor leer- en (gedrag)ontwikkelingsprogramma’s voor grote organisaties. Zij is pionier op het gebied van online begeleiding en ontving voor haar onderzoek aan de Tilburg University op dit gebied een substantiële subsidie van ZonMW (de afdeling ‘Health’) van de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek. Daarnaast is zij dagelijks actief in het (online) begeleiden van (executive) professionals op het snijvlak van gezondheid, werk en persoonlijke effectiviteit. Anne is medeauteur van het boek E-coaching.
Léonie van Rijn

Léonie van Rijn

Léonie van Rijn is psycholoog en teamcoach. Samen met Annemieke Figee is zij eigenaar van Firijn. Hun gezamenlijke missie is om complexe teamzaken simpel te maken en houden. Zij coachen teams met, op het oog, simpele interventies die grote impact hebben. Ze begeleiden organisaties bij cultuurverandering. Hierbij maken ze gebruik van hun eigen methodiek om hardnekkige patronen in teams te veranderen. De ongeschreven regels van het team spelen hierin een grote rol. Kenmerkend voor Léonie zijn haar oprechtheid, rust en resultaatgerichtheid. Met humor en compassie legt ze patronen in teams bloot. Hier stopt ze echter niet. Ze pakt door tot er resultaten geboekt zijn.
Rijnbergen

Thijs Rijnbergen

Thijs Rijnbergen zorgt dat ontwikkeling in organisaties vanzelf gaat. Hij brengt lucht, speelsheid en duidelijkheid waardoor mensen vanzelf in beweging komen en gaan doen wat nodig is. Thijs is Mediatechnoloog en Organisatiepsycholoog, oprichter van Serious People, teamcoach, initiatiefnemer van TEAMontwikkeling.net en samen met Jaco van der Schoor auteur van Tools voor Teams.
Annita Rogier

Annita Rogier

Annita Rogier is als veelgeprezen coach, opleidster, psycholoog, auteur en voorzitter van de vereniging Erkende Stress en Burn-outcoaches een autoriteit binnen haar vakgebied. Ze adviseert organisaties over het verlagen van werkdruk. Daarnaast geeft ze trainingen aan mensen die hun veerkracht willen vergroten, mensen met stressklachten, aan stress- en burn-outcoaches en aan managers die beter met stress van hun medewerkers willen omgaan. Ze is auteur van Handboek coachen bij stress en burn-out (2016) en Van uitgeblust naar energiek (2020).
Daan V. Rookmaaker

Daan V. Rookmaaker

Daan V. Rookmaaker begeleidt behalve teams ook vaardigheidstrainers in hun ontwikkeling. ‘Geduld is misschien niet mijn grootste kracht, maar ik kan scherp analyseren wat er nodig is om een ontwikkelstap te maken. En met drive, lichtheid en humor kan je veel voor elkaar krijgen.’ In didactische trainingen gebruikt hij dat om met gerichte ontdekkende en in trainende oefeningen te motiveren om je nieuwe vaardigheden toe te passen in de praktijk. Hij is trainer voor de Galan School voor Training. Samen met Jaco van der Schoor schreef hij het Handboek Procesbegeleiden voor Teamcoaches en richtte de School voor Procesbegeleiden op.
Freek Sarink

Freek Sarink

Freek Sarink is provocatief psycholoog en systeemtherapeut. Hij werkt – provocatief – in zijn eigen praktijk, geeft trainingen en workshops, en geeft les aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Daarnaast werkt hij samen met collega’s in Spanje en Latijns-Amerika om ook daar de provocatieve psychologie van de grond te krijgen. Hij is auteur van het boek Provocatieve Psychologie en coaching, dat ook in Spanje is uitgebracht.
Jaco van der Schoor

Jaco van der Schoor

Jaco van der Schoor is directeur van Mensen in Bedrijf en expert op het gebied van teamontwikkeling en samenwerking binnen teams. Hij adviseert en begeleidt teams van grote organisaties. Jaco gaat analystisch én sensitief te werk. Hij beleeft veel plezier aan het bedenken van nieuwe ideeën en het delen van kennis. Die kennis deelt hij via trainingen en in zijn boeken en artikelen. Daarnaast ontwikkelde hij samen met Thijs Rijnbergen TeamQ, een online tool waarmee je kunt meten hoe je team ervoor staat. Hij is auteur van diverse boeken, waaronder Tools voor teams en Handboek procesbegeleiden voor teamcoaches.
Frank Schurink

Frank Schurink

Frank Schurink is een creatieve duizendpoot. Als bedenker van Gedoemanagement helpt hij mensen om hun persoonlijke mogelijkheden beter te benutten. Hij is ook oprichter-directeur van Okapi Corporate Identity Atelier, dat bedrijven helpt bij het ontwikkelen van passende identiteiten die energie geven en gedoe minimaliseren. Frank Schurink geeft inzichtelijke, confronterende en humoristische lezingen, trainingen en workshops rond het thema Gedoemanagement. Gedoe is een prachtige bindende factor tussen mensen van alle rangen en roept bij iedereen wel herkenning op. Interessant is dan de vraag wat gedoe is en wat het doet met de dynamiek van jou en je organisatie? Is er een effectieve en praktische manier om er mee om te gaan?
Masja Slootweg

Masja Slootweg

Als LinkedIn-expert en ondernemerscoach helpt Masja ondernemers met een krachtige profilering. In 2013 startte zij haar bedrijf als social media adviseur voor ondernemers. Sinds 2016 richt zij zich specifiek op LinkedIn, vooral omdat zij merkte dat dit het enige platform is waarbij je eenvoudig en gericht klanten aantrekt. Masja heeft inmiddels al honderden ondernemers geholpen aan kwalitatieve leads en klanten via LinkedIn. Haar scherpe focus, geduld en inhoudelijke kennis maakt dat zij de expert is op het gebied van het opzetten van een LinkedIn-strategie voor jouw bedrijf.
Matthijs Steeneveld

Matthijs Steeneveld

Matthijs Steeneveld is een bevlogen coach, positief psycholoog en auteur van de boeken Optimisme - Hoop - Veerkracht - Zelfvertrouwen, #imperfectlife en Appreciative Inquiry.

Op basis van positieve psychologie, mindfulness en appreciative inquiry (waarderend onderzoeken) begeleidt hij coaches, professionals en particulieren in omgaan met stress en angst.
Stephen Steijger

Stephen Steijger

Stephen Steijger is ervaringsdeskundige en expert op het gebied van teamontwikkeling. Daarnaast is hij geaccrediteerd senior NOBCO-coach. Hij werkt vanuit Optimaal Talent aan training en coaching van personen, teams en organisaties op het gebied van HR, (verander)management en persoonlijke effectiviteit. Samen met Viktor en Erik Steijger schreef hij onder andere Top 10 voor topteams en Wendbaar werken.
Viktor Steijger

Viktor Steijger

Viktor Steijger is ervaringsdeskundige en expert op het gebied van teamontwikkeling. Met zijn broer Stephen werkt hij vanuit Optimaal Talent aan training en coaching van personen, teams en organisaties op het gebied van HR, (verander)management en persoonlijke effectiviteit. Met Stephen en Erik Steijger schreef hij onder andere Top 10 voor topteams en Wendbaar werken.
Tim Theeboom

Tim Theeboom

Tim Theeboom is van huis uit psycholoog en gespecialiseerd in de effectiviteit van coaching in organisaties. Hij werkt als onderzoeker, docent en coach. Momenteel is hij kerndocent, programmacoördinator en onderzoeker aan het VU Center for Executive Coaching. Ook is hij betrokken bij verschillende andere coachingsopleidingen, zoals Schouten University en RINO. Tim publiceerde verschillende artikelen in wetenschappelijke tijdschriften en vakbladen en spreekt regelmatig op internationale coachingscongressen.
Marco Tieleman

Marco Tieleman

Sleutelfiguur zijn in verbeteringen: Marco kreeg het van huis uit mee. Dat is zijn talent. Daarom voelt hij als Master Coach bij NOBCO en ICF de verantwoordelijkheid coachees én coachtalenten te laten groeien. Dan moet je natuurlijk wel voorop lopen in het vak. Dat doet hij door al 14 jaar jaarlijks te investeren in opleidingen, intervisie en supervisie en deze kennis actief te delen. Bijvoorbeeld als assessor, als spreker over e-coaching op internationale congressen, en als EIA-mentor bij het ondersteunen van collega’s bij hun EIA-aanvraag. Hier geniet hij intens van: zo kunnen we met elkaar steeds meer coachees écht verder helpen.
Ans Tros

Ans Tros

Ans Tros is oprichter en creatief directeur van SchoolvoorCoaching. Zij publiceerde Dynamisch Coachen, Leiderschap door (zelf) Coaching en zal dit jaar een boek publiceren over de psychologie van ReflAction om te leren je eigen systeembeheerder te worden. Dit boek is het resultaat van haar zoektocht naar de kracht en de werking van ons onbewuste en het leren herkennen en deprogrammeren van het denken. In haar workshops leer je je eigen systeem kennen en in beheer te nemen.
Verhoeven

Monique Verhoeven

Monique Verhoeven is coach en teamcoach. In haar trajecten geeft ze inzicht in het verborgen potentieel dat er ligt. Haar klantenkring bestaat uit multinationals, banken, verzekeraars, overheden, academische ziekenhuizen en bedrijven in de industrie. Daarnaast ondersteunt ze collega-coaches in de verdere ontwikkeling van hun coachingskills.
Mieke Voogd

Mieke Voogd

Mieke Voogd is coach, supervisor en opleider van professioneel begeleiders. Haar manier van werken kenmerkt zich door, met veel aandacht, op een speelse manier te zoeken naar de volgende stap. Haar favoriete vraag is: ‘Zou je dat ook anders kunnen zien?'

In januari 2020 is Mieke samen met Joris Brenninkmeijer Bureau Begeleidingskunst gestart, met als missie: bijdragen aan moedige gesprekken over goed werk, door leiders, begeleiders en professionals.
Ine van Wijk

Ine van Wijk

Ine van Wijk is trainer/coach bij Vitalogisch. Zij begeleidt mensen bij het ontdekken van hun talenten en drijfveren. Daarnaast helpt zij organisaties en personen van ‘weten’ naar ‘doen’.