Stoere interventies in lastige coachings­trajecten

Masterclass

Stoere interventies in lastige coachings­trajecten

Anne de Jong

De meeste coachingstrajecten lopen als een zonnetje. Een traject kan echter ook gewoon ronduit lastig zijn. De sessies kabbelen maar wat voort zonder dat de samenwerking echt op gang komt. Je coachee blijft hangen in zijn gedrag en zelf krijg je steeds minder energie van jullie samenwerking. Aan wie ligt dat? En vooral: wat kun je eraan doen? 

In de masterclass Stoere interventies in lastige coachingstrajecten krijg je de unieke kans om aan de slag te gaan met jouw meest complexe casus. Je doet dat onder leiding van meestercoach en bestsellerauteur Anne de Jong. Zij laat je ontdekken wat er aan de hand is en bij wie het probleem ligt: bij jou of bij je coachee. Daarnaast deelt ze met jou de meest stoere, spannende en onverwachte interventies waarmee je zelfs de allermoeilijkste coachingstrajecten weer op de rails krijgt.

Voor wie

De masterclass Stoere interventies in lastige coachingstrajecten is bedoeld voor de meer ervaren coach. Je weet hoe je een traject opbouwt en hoe je de bekendste valkuilen vermijdt. In de masterclass ga je een stap verder en leer je omgaan met die gevallen of situaties die jij persoonlijk als pittig ervaart.

Extra materiaal

Als bonus ontvang je bij deze masterclass Anne’s nieuwste boek No-nonsense coachen als het complex wordt, een exclusieve podcast van Anne waarmee je je goed kan voorbereiden op haar masterclass en een Complex Coaching Scan om je eigen casus in kaart te brengen.

 

Programma

13.00 - 13.30
Ontvangst en lunch
13.30 - 13.45
Introductie en Complex Coaching Scans
13.45 - 14.00
Vrij en effectief coachen
14.00 - 14.50
 • Oefening 1: Je eigen doel ervaren
 • Oefening 2: Welke laag coach je?
 • 14.50 - 15.00
  Koffiepauze
  15.00 - 15.15
 • Oefening 3: Misverstanden van de coach
 • 15.15 - 15.30
  Stoere interventies
  15.30 - 16.30
 • Oefening 4: Respectvol confronteren
 • Oefening 5: Bonus stoere interventie
 • 16.30- 17.00
  Wat neem je mee?
  17.00 - 18.00
  Napraten en borrel

  Locatie

  De masterclass Stoere interventies in lastige coachingstrajecten vindt plaats in de prachtige 'Schaapskooi' van Conferentiecentrum Drakenburg in Baarn. Je ziet de Schaapskooi links van het hoofdgebouw. Zowel lunch, masterclass als borrel zullen hier plaatsvinden.

  Adres
  Dr. Albert Schweitzerweg 1
  3744 MG Baarn
  Telefoon: 035 646 14 14
  Website: www.drakenburg.nl

  Alternatief adres voor uw navigatiesysteem
  Zandheuvelweg te Baarn. Afhankelijk van welke kant je ons benadert op de Zandheuvelweg tref je de oprit naar Drakenburg in een scherpe S-bocht links of rechts aan.

  Openbaar vervoer
  Ongeveer 10 minuten met buslijn 109, vanaf Hilversum. Je stapt uit bij halte A27 / Heidebloem Laren NH. Daarna wandel je rechtdoor, in de rijrichting van de bus. In de bocht ga je rechtsaf en volg je de borden richting Conferentiecentrum Drakenburg. De wandeling duurt ca. 5 minuten.

  Sprekers

  Jong

  Anne de Jong

  Anne de Jong is oprichter en eigenaar van opleidingsinstituut NONONS. Naast individueel coach is ze opleider van de Coach Intensive en coach expert. Anne is scherp, confronterend en warm. Haar nuchtere blik op het coachingsvak deelt ze graag met anderen. Ze schreef onder andere de bestseller No-nonsense coaching.