Voice Dialogue

Masterclass

Voice Dialogue

Judith Budde

Inhoud

Voice Dialogue is een krachtige, ervaringsgerichte methode die helpt bij het ontdekken van onze innerlijke drijfveren. Uitgangspunt van de methode is dat mensen niet uit slechts één Ik bestaan maar uit wel talloze, vaak tegenstrijdige, innerlijke Ikken of subpersonen. Die subpersonen nemen vaak op belangrijke momenten ongemerkt het stuur van ons over. Tijdens Voice Dialogue-sessies gaat de begeleider in gesprek met die ikken en krijgen ze letterlijk het woord, ieder op een eigen plek in de ruimte. Zo leert je cliënt zijn innerlijke krachtenveld goed (ver)kennen en krijgt hij meer grip op zijn eigen keuzes en handelen. Je coachee ontwikkelt meer zelfcompassie, keuzevrijheid en het vermogen om zijn gedrag bij te sturen.

De masterclass Voice Dialogue van Judith Budde is een speelse kennismaking met dit prachtige gedachtegoed. Judith laat je de kracht van Voice Dialogue aan den lijve ervaren. Je oefent met vaardigheden die je niet alleen op je coachees maar ook op jezelf kunt toepassen. Daarnaast is er uitgebreid aandacht voor de theorie achter deze bijzondere methode.

Voor wie

Deze masterclass is voor nieuwsgierige coaches die hun cliënten vanuit nieuwe invalshoeken verder op weg willen helpen.

Programma

13.00 - 13.30
Ontvangst en lunch
13.30 - 14.45
Inleiding Voice Dialogue met de oefening Line Up om het zelf te ervaren
14.45 - 15.15
Koffiepauze en benen strekken
15.15 - 16.45
Aan de slag!
 • Wie hoor ik nou? Luisteren naar je Ikken
 • Wie zit er achter het stuur als ik coach?
 • Faciliteren: in gesprek met een primaire Ik van je cliĆ«nt.
 • 16.45 - 17.00
  Afsluiting: hoe nu verder?
  17.00 - 18.00
  Borrel

  Locatie

  De masterclass Voice Dialogue vindt plaats in de prachtige 'Schaapskooi' van Conferentiecentrum Drakenburg in Baarn. Je ziet de Schaapskooi links van het hoofdgebouw. Zowel lunch, masterclass als borrel zullen hier plaatsvinden.

  Adres
  Dr. Albert Schweitzerweg 1
  3744 MG Baarn
  Telefoon: 035 646 14 14
  Website: www.drakenburg.nl

  Alternatief adres voor je navigatiesysteem
  Zandheuvelweg te Baarn. Afhankelijk van welke kant je ons benadert op de Zandheuvelweg tref je de oprit naar Drakenburg in een scherpe S-bocht links of rechts aan.

  Openbaar vervoer
  Ongeveer 10 minuten met buslijn 109, vanaf Hilversum. Je stapt uit bij halte A27 / Heidebloem Laren NH. Daarna wandel je rechtdoor, in de rijrichting van de bus. In de bocht ga je rechtsaf en volg je de borden richting Conferentiecentrum Drakenburg. De wandeling duurt ca. 5 minuten.

  Sprekers

  Budde

  Judith Budde

  Opleider, trainer en coach Judith Budde is expert op het gebied van Voice Dialogue. Ze is mede-oprichter en directeur van Opleidingscentrum het Balkon en leidt daar Voice Dialogue-opleidingen en -retreats. Daarnaast geeft ze overal in het land lezingen en workshops. Judith is daadkrachtig, helder en scherp en heeft een warme persoonlijkheid. De meeste voldoening haalt ze uit het begeleiden van ...