Coachen vanuit kwetsbaarheid en compassie

Online class: Coachen vanuit kwetsbaarheid en compassie


Marijke Leys en Pieter Grimbergen brengen jou tijdens deze online class dichterbij jezelf. Met hen onderzoek je je kwetsbaarheid en compassievraagstukken en leer je deze als coach in te zetten.

Marijke Leys werkt al ruim twintig jaar als coach, psychotherapeut en supervisor. Ze is integratief opgeleid en tevens EFT (Emotion Focused Therapy) therapeut. Ze is oprichtster/directeur van het Voice Dialogue Instituut in België en doceert zowel in Vlaanderen als Nederland.

Pieter Grimbergen is coach. Hij is door onder andere Brené Brown opgeleid. Het werk van Henri Nouwen vormt een grote inspiratiebron in zijn privé en professionele leven.

Na afloop ontvang je een Q&A-opname met de antwoorden op je coachvragen. Daarnaast ontvang je een e-book naar keuze dat aansluit bij de online class. De webinars zijn achteraf twee weken terug te kijken.

Inhoud online class

  1. Kwetsbaarheid als kracht: Webinar met Marijke Leys – coach, psychotherapeut en supervisor. Ze is auteur van (o.a.) Kwetsbaarheid als kompas (Boom, 2021).
  2. Coachen met compassie: Webinar met Pieter Grimbergen – coach en auteur van (o.a.) Confrontaties met compassie (Boom, 2021).
  3. Een opgenomen Q&A-sessie waarin Marijke en Pieter al je coachvragen naar aanleiding van hun webinars beantwoorden.
  4. Keuze uit de e-books Kwetsbaarheid als kompas van Marijke Leys of Confrontaties met compassie van Pieter Grimbergen.

 

Webinar 1: Kwetsbaarheid als kracht

Marijke Leys, dinsdag 14 september 2021 van 10.30 - 12.00 uur

Elk coachtraject loopt anders. Vaak zegt dit niet eens zoveel over je cliënt, maar des te meer over jouw kwetsbare plekken. Marijke Leys laat jou in dit webinar onderzoeken waar je kwetsbaarheid ligt en hoe je deze gaat omarmen. Aan de hand van Marijkes eigen ervaringen zie je wat het oplevert niet voor je kwetsbaarheden weg te lopen maar deze – juist aan je cliënt – kenbaar te maken. Via daadwerkelijk verbinding met jezelf, ga je echte verbinding met je cliënt aan.

Webinar 2: Coachen met compassie

Pieter Grimbergen, donderdag 16 september van 2021 van 10.30 - 12.00 uur

Compassievraagstukken maken een groot deel uit van het werk van coaches. Dat kunnen stevige vragen zijn. Hoe kom je bij je eigen innerlijke leraar? Gaat dat over het kennen van je hart? En wat kan je doen om erbij te komen? Pieter Grimbergen komt niet met een stappenplan, advies, of aangewezen pad; hij nodigt je uit om vragen over compassie te koesteren en er vooral mee aan de slag te gaan. Vragen brengen je dichterbij jezelf, compassie is iets wat je doet.

Q&A met Marijke en Pieter

Classes zijn bedoeld om vragen te stellen. Doe dit dan ook vooral! Niet elke vraag zal tijdens het webinar behandeld worden. Wat we wel kunnen beloven is dát er een antwoord op alle vragen komt. Marijke en Pieter verzamelen de gestelde vragen en nemen hun antwoorden op. Deze opname wordt binnen een week met je gedeeld.

E-book naar keuze

Wat is een class zonder boek? Bij deze online class kun je de keuze maken uit de e-books Kwetsbaarheid als kompas van Marijke Leys of Confrontaties met compassie (verschijning: september 2021) van Pieter Grimbergen. Bij de prijs inbegrepen!

Praktisch informatie

Deelname aan deze online class bedraagt 95 euro exclusief BTW. Dit bedrag is voor beide webinars, een Q&A-opname achteraf en een e-book naar keuze.