Online class: De kracht van online coachen

Online class: De kracht van online coachen

WEGENS SUCCES HERHAALD!

In deze online class delen docenten Anne Ribbers en Iris Kolthoff via twee webinars hun kennis op het gebied van online coachen; beiden vanuit hun eigen invalshoek. 

Anne doet al jaren onderzoek naar e-coaching en werkt praktisch altijd blended. Zij gaat in op de krachtige leerelementen binnen online coaching; een geweldige uitbreiding van jouw coachrepertoire. Iris is een echte Rotterdamse coach en ondernemer die al experimenterend is begonnen met online coachen en je daarover fantastische tips en adviezen kan geven. 

Na afloop ontvang je een Q&A-opname met de antwoorden op al jouw vragen. Daarnaast ontvang je een e-book naar keuze dat aansluit bij de online class. De webinars zijn achteraf terug te kijken.

Inhoud online class

  1. De kracht van de combinatie: Webinar met Anne Ribbers, auteur van E-coaching – direct aan de slag met het nieuwe coachen
  2. Start before you're ready!: Webinar met Iris Kolthoff, ervaringsdeskundige, coach en ondernemer
  3. Een opgenomen Q&A-sessie waarin Anne en Iris je online coachvragen beantwoorden
  4. Keuze uit e-book E-coaching - Direct aan de slag met het nieuwe coachen van Anne Ribbers & Alexander Waringa of No-nonsense coaching - Zelfverzekerd en effectief coachen van Anne de Jong


Webinar 1: De kracht van de combinatie 

Anne Ribbers, dinsdag 15 september, 10.30 - 12.00 uur (achteraf terug te kijken)

Anne Ribbers is arbeids- & organisatiepsycholoog en heeft ruim 10 jaar ervaring als trainer, opleider, onderzoeker en online coach. Ze is medeauteur van het boek E-coaching en stond aan de wieg van eCoachPro, gespecialiseerd in blended coaching en training. 

Anne laat je zien dat de coronacrisis niet de enige reden is om aan de slag te gaan met online coachen; in online coaching zitten krachtige leerelementen die van jou een betere coach maken, vooral door het combineren van verbale en schriftelijke coachtechnieken. Dit webinar brengt jou verder in je ontwikkeling als coach en helpt je te bepalen met welke stappen je morgen aan de slag kan met online coaching.

Webinar 2: Start before you’re ready!

Iris Kolthoff, donderdag 17 september, 10.30 - 12.00 uur (achteraf terug te kijken)

Iris Kolthoff is een ervaren coach en trainer. Ze leidt professionals op tot coach en voelt zich online als een vis in het water. Alleen al in deze quarantaineperiode trainde ze inmiddels meer dan 100 mensen in succesvol online coachen. 

In haar webinar geeft ze antwoord op vragen als: hoe maak je goed contact via een beeldscherm? Hoe coach je effectief met digitale tools? Hoe leg je je coachmodellen op afstand uit en op welke manieren zet je oefeningen in tijdens coaching? Praktisch, pragmatisch en “start before you’re ready” staan centraal bij Iris.

Q&A

Classes zijn bedoeld om vragen te stellen. Doe dit dan ook vooral! Niet elke vraag zal tijdens het webinar behandeld worden. Wat we wel kunnen beloven is dát er een antwoord op alle vragen komt. Anne en Iris verzamelen de gestelde vragen en nemen hun antwoorden op. Deze opname wordt binnen een week met je gedeeld.

E-book

Wat is een class zonder boek? Bij deze online class kun je de keuze maken uit de e-books E-coaching van Anne Ribbers & Alexander Waringa of No-nonsense coaching van Anne de Jong. Bij de prijs inbegrepen!

Je kunt je niet meer inschrijven voor deze online class.