Online class: Haal meer uit je coachingsgesprekken

Online class: Haal meer uit je coachingsgesprekken

Met psychologen/coaches Job Boersma, Mieke Voogd en Joris Brenninkmeijer krijg jij de inzichten en tools om je coachingsgesprekken stevig te gaan verdiepen; Job laat je zien wat je eerder niet zag, Mieke en Joris laten je horen wat je eerder niet hoorde.

Job Boersma is als psycholoog gespecialiseerd in micro-expressies. Wat laat de gelaatsuitdrukking van je coachee zien, dat wellicht niet wordt gezegd? Mieke Voogd en Joris Brenninkmeijer weten alles van het stellen van de juiste vraag, op het juiste moment. 

Na afloop ontvang je een Q&A-opname met de antwoorden op al jouw vragen. Daarnaast ontvang je het e-book De juiste vraag van Mieke Voogd en Joris Brenninkmeijer. De webinars zijn na afloop 2 weken terug te kijken.

Inhoud online class

  1. Zie wat je coachee niet zegt: Webinar met Job Boersma, psycholoog en auteur (o.a. Ik weet dat je liegt, Haystack 2013).
  2. De juiste vraag: Webinar met Mieke Voogd en Joris Brenninkmeijer, psychologen, coaches en auteurs (De juiste vraag, Boom 2019).
  3. Een opgenomen Q&A-sessie waarin Job, Mieke en Joris al je coachvragen naar aanleiding van hun webinars behandelen.
  4. Het e-book: De juiste vraag – De kunst van het vragen stellen in coachende gesprekken, van Mieke Voogd en Joris Brenninkmeijer.

 

Webinar 1: Zien wat je coachee niet zegt

Job Boersma, dinsdag 10 november, 10.30 – 12.00 uur (achteraf 2 weken terug te kijken).

Job specialiseerde zich als psycholoog in emotionele micro-expressies, het onderhandelingsspel en interne bedrijfspolitiek. Zijn persoonlijke missie is relevante wetenschappelijke kennis toegankelijk maken en vertalen naar vaardigheden én resultaten.

In zijn webinar laat Job je kennismaken met het fenomeen micro-expressies; niet alleen wat het zijn, maar ook hoe je ze leest en hoe je als coach gebruik kan maken van incoherenties tussen wat je coachee zegt en wat hij laat zien. Met deze kennis kan jij het ongezegde gaan zien en gaan horen.

Webinar 2: De juiste vraag

Mieke Voogd en Joris Brenninkmeijer, donderdag 12 november, 10.30 – 12.00 uur (achteraf 2 weken terug te kijken).

Joris en Mieke zijn psycholoog, coach en begeleider, verbonden aan Bureau Begeleidingskunst. Ze hebben zich toegelegd op gespreksvoering, met als doel gesprekken te laten ontstaan waarin ruimte ontstaat elkaar eerlijk en open te ontmoeten.

In hun webinar kijken Mieke en Joris hoe jij als coach veel meer uit een gesprek kan halen: je leert vaagtaal van je coachee herkennen en duiden, door het stellen van de goede vragen zien hoe ver je coachee is in zijn veranderproces, werken met metaforen en door eenzijdige taal heenprikken. Na dit webinar kan jij horen wat je eerder niet hoorde.

Q&A

Classes zijn bedoeld om vragen te stellen. Doe dit dan ook vooral! Niet elke vraag zal tijdens het webinar behandeld worden. Wat we wel kunnen beloven is dát er een antwoord op alle vragen komt.  Job, Mieke en Joris verzamelen de gestelde vragen en nemen hun antwoorden op. Deze opname wordt binnen een week met je gedeeld.

E-book

Wat is een class zonder boek? Bij deze online class krijg je het e-book De juiste vraag van Mieke Voogd en Joris Brenninkmeijer. Bij de prijs inbegrepen!

Je kunt je niet meer inschrijven voor deze online class.