Intuïtief systemisch opstellen met Hylke Bonnema

Intuïtief systemisch opstellen met Hylke Bonnema

Onze wereld heeft meer dan ooit mensen nodig die niet alleen denken en doen, maar ook voelen en zijn. Met de online class Intuïtief systemisch opstellen met Hylke Bonnema, leer je als coach de uitgangspunten van het intuïtief systemisch opstellen. Hylke laat je zien en ervaren hoe jij je coachee de antwoorden in zichzelf kan laten vinden. Hierbij speel jij niet de rol van afstandelijke coach, maar heb jij de rol waarin je het meest in je kracht staat: je mag jezelf zijn. 

Na afloop van de online class Intuïtief systemisch opstellen met Hylke Bonnema, ontvang je een Q&A-opname met de antwoorden op jouw vragen n.a.v. de webinars. Daarnaast ontvang je het e-book Het nieuwe opstellen van Hylke Bonnema. De webinars zijn na afloop 2 weken terug te kijken.

Inhoud onlie class

  1. Webinar 1: De essentie van intuïtief systemisch coachen, de basishouding en het rapport. 
  2. Webinar 2: Durf achterover te leunen en te genieten. Zet onzekerheid in als instrument, leer hoe je helemaal open en eerlijk kan zijn en ontdek je bijzondere coachtalent. Tot slot: hoe maak je een praktische afronding?
  3. Een opgenomen Q&A-sessie waarin Hylke al je vragen naar aanleiding van zijn webinars behandelt.
  4. Het e-book Het nieuwe opstellen van Hylke Bonnema.

Webinar 1: De essentie van intuïtief systemisch coachen, de basishouding en het rapport

Donderdag 4 maart, 15.00 – 16.30 uur (achteraf 2 weken terug te kijken)

Hylke gaat je de essentie van intuïtief systemisch coachen laten zien, zodat jij er meteen na de online class mee aan de slag kan. Je ziet online een sessie met een client. Daarna laat Hylke je stilstaan bij de belangrijkste coachingsskills voor het intuïtief systemisch coachen. Hylke laat jou de geheimen zien van de basishouding, het rapport maken en het voorgesprek. Je leert op je intuïtie te vertrouwen, meer te bereiken door minder te doen en je eigen kwetsbaarheid te gebruiken als kracht.

Webinar 2: Durf achterover te leunen en te genieten

Donderdag 11 maart, 15.00 – 16.30 uur (achteraf 2 weken terug te kijken)

Dit webinar gaat over de basisstappen van het systemische werk; hoe we door bewust te worden van onze emotionele geschiedenis en dat van onze ouders, grootouders en verder ruimte maken voor onze ziel om vrij te breken van oude destructieve patronen. Denk hierbij aan gedoe rondom relaties, of aan je werk situatie werk of aan onbegrepen klachten in je lijf. Leer hoe je zonder het lot van je client over te nemen, hun vraag kan transformeren in het antwoord. Ter afronding leer ik je hoe je vanuit deze diepte, binnen de tijd van 1 sessie jouw client praktisch inspireert om de nieuwe stappen echt te gaan zetten en hoe zij of hij hun leiderschap kunnen tonen.

Q&A

De webinars zijn bedoeld om vragen te stellen. Doe dit dan ook vooral! Niet elke vraag zal tijdens het webinar behandeld kunnen worden. Wat we wel kunnen beloven is dát er een antwoord op alle vragen komt. Hylke verzamelt de gestelde vragen en neemt zijn antwoorden na afloop op. Deze opname wordt binnen een week met je gedeeld.

E-book 

Bij deze online class krijg je het e-book Het nieuwe opstellen van Hylke Bonnema bij de prijs inbegrepen! 

Praktisch

  • Donderdag 4 en 11 maart 2021
  • 15.00 - 16.30  uur
  • Achteraf 2 weken terug te kijken
  • € 90,- exclusief btw
Je kunt je niet meer inschrijven voor deze online class.