Online class: Uit je hoofd, in je lichaam

Online class: Uit je hoofd, in je lichaam


Topcoaches Paula Kolthoff en Hilde Backus laten jou tijdens deze online class ervaren hoe je in coachingssessies gebruikmaakt van de (figuurlijke) kracht van het lichaam. Je leert hoe je lichaam een inspiratiebron kan zijn bij coaching.

Paula Kolthoff is trainer, (team-)coach en adviseur. Ze ontwikkelde Embodied Learning voor leiders en ontwerpt lichaamsgerichte oefeningen bij training, opleiding en leiderschapstrajecten.
Hilde Backus is psycholoog en wandelcoach. Zij is oprichter van Het Coach Bureau, waar de geaccrediteerde Post-HBO Opleiding tot Register Wandelcoach® wordt gegeven.

Na afloop ontvang je een Q&A-opname met de antwoorden op al jouw coachvragen. Daarnaast ontvang je een e-book naar keuze dat aansluit bij de online class. De webinars zijn achteraf twee weken terug te kijken.

Inhoud Online classes

  1. Je lichaam laten spreken: Webinar met Paula Kolthoff – trainer, (team)coach en adviseur. Ze is auteur van Stevig staan in intense situaties (Boom, 2021).
  2. Wandelcoaching: Webinar met Hilde Backus – psycholoog en coach, oprichter van Het Coach Bureau en auteur van Wandelcoaching bij stress en onzekerheid (Boom, 2021).
  3. Een opgenomen Q&A-sessie waarin Hilde en Paula je coachvragen naar aanleiding van hun webinars beantwoorden.
  4. Keuze uit de e-books Stevig staan in intense situaties van Paula Kolthoff of Wandelcoaching bij stress en onzekerheid van Hilde Backus.

 

Webinar 1: Je lichaam laten spreken

Paula Kolthoff, donderdag 9 november 2021 van 10.30 - 12.00 uur

Als coach is luisteren het belangrijkste onderdeel van je werk: door diep te luisteren maak je contact met de essentie van je coachee of de groep waarmee je werkt. In deze online class helpt Paula Kolthoff je om gebruikelijke luisterpatronen los te laten door uit je hoofd te stappen en je lichaam te laten spreken. Je ontdekt hoe je lichaam een instrument is om je coachee of team te helpen beter naar zichzelf en elkaar te luisteren.

Webinar 2: Wandelcoaching

Hilde Backus, donderdag 11 november 2021 van 10.30 - 12.00 uur

Wandelcoachen betekent veel meer dan ‘wandelend in gesprek zijn’. Met wandelcoach/psycholoog Hilde Backus ervaar je de kracht van de natuur en de betekenis van groeiend lichaamsbewustzijn. Aan de hand van verschillende oefeningen leert Hilde je hoe jij als coach het beste van de natuur en coaching samenbrengt.

Q&A met Paula en Hilde

Classes zijn bedoeld om vragen te stellen. Doe dit dan ook vooral! Niet elke vraag zal tijdens het webinar behandeld worden. Wat we wel kunnen beloven is dát er een antwoord op alle vragen komt. Paula en Hilde verzamelen de gestelde vragen en nemen hun antwoorden op. Deze opname wordt binnen een week met je gedeeld.

E-book naar keuze

Wat is een class zonder boek? Bij deze online class kun je de keuze maken uit de e-books Stevig staan in intense situaties van Paula Kolthoff of Wandelcoaching bij stress en onzekerheid van Hilde Backus. Bij de prijs inbegrepen!

Praktisch informatie

Deelname aan deze online class bedraagt 95 euro exclusief BTW. Dit bedrag is voor beide webinars, een Q&A-opname achteraf en een e-book naar keuze.