Een evenement van Coachlink Academy
Coach Up! Inschrijven
Coach Up!
5 november 2020
Maassilo
Inschrijven

Coach Up!


Ben je een bevlogen en betrokken coach? Geef je jezelf voor de volle 100% tijdens een coachingstraject? Dan is Coach Up! hét event voor jou. Coach Up! is een motiverende en inspirerende dag voor coaches. Doe nieuwe energie en inspiratie op en geef jezelf, je business én je coachingsskills een echte boost. Op een unieke locatie, de Maassilo in Rotterdam, kun je je een dag lang onderdompelen in alles wat jouw vak zo leuk en uitdagend maakt – en ontmoet je ook nog leuke collega’s.

Een greep uit het programma
Coach Up! wordt op weergaloze wijze afgetrapt door David de Kock van 365 dagen succesvol. Kwam je ’s ochtends nog op halve kracht binnen? Hierna ga je zonder meer vol energie de dag in. Er staat je een fantastische line-up van sprekers en topcoaches te wachten. Zij helpen je ontdekken hoe jij als coach het meeste uit jezelf en je coachees haalt. Zo laat Sterre van Leer van Psychologie Magazine je zien wat jouw coachee drijft. Anne de Jong leert je een aantal van haar ‘stoere interventies’ en Judith Budde vertelt over de kracht van Voice Dialogue. Hylke Bonnema gaat met je aan de slag met Systemisch werken en HSP-expert Susan Marletta Hart geeft je inzichten om HSP-coachees te begeleiden. Coach Up! biedt jou absolute meestercoaches die je beter laten worden in je werk. Last but not least sluit geluksexpert Thijs Lindhout (100% Inspiratie Show) de dag af.

All work and no play?
Zeker niet! We zorgen goed voor onze coaches. Zo kun je onder andere in de make-up en een professionele foto laten maken en natuurlijk word je verwend met goede koffie, een meesterlijke lunch en een topborrel.

Boost je energie en coachingskills, Coach Up!

donderdag 5 november 2020
9:00 tot 17:00
Maassilo
max 400 deelnemers
€ 295,00 (excl. btw)
 

Programma

Ochtend
09.00 - 09.30
Ontvangst
09.30 - 09.40
Kick-off
09.40 - 10.00
Sterre van Leer, hoofdredacteur Psychologie Magazine - Wat wil je coachee?
10.00 - 12.00
Miniseminar met David de Kock van 365 dagen succesvol
Middag
12.00 - 13.15
Lunch
13.15 - 14.30
Workshopronde 1
14.30 - 15.00
Pauze
15.00 - 16.15
Workshopronde 2
16.15 - 16.45
Afsluiting met ondernemer en geluksexpert Thijs Lindhout
16.45 - 18.00
Borrel

Maassilo

De Maassilo in Rotterdam is een inspirerende locatie voor een fantastische dag. Deze oude graansilo uit 1910 is volledig in stijl gerenoveerd en herinnert aan meer dan honderd jaar noeste arbeid. En dat werkt aanstekelijk! Bij binnenkomst sta je direct in een andere wereld en laat je je moeiteloos meevoeren door Coach Up!

Sprekers

Kock

David de Kock

David de Kock vormt samen met Arjan Vergeer het positiefste duo van Nederland. Hun missie? Van Nederland het gelukkigste land ter wereld maken. Hun boek 365 dagen succesvol is al vijf jaar lang een bestseller in Nederland. Met ruim 250.000 Facebook-volgers, uitverkochte seminars in AFAS Live en Ziggo Dome én een wekelijkse column in het Algemeen Dagblad horen David en Arjan bij de invloedrijkst...
Leer

Sterre van Leer

Sterre van Leer is al sinds 2011 de gedreven hoofdredacteur van Psychologie Magazine dat onder haar leiding is uitgegroeid tot een platform voor zelfontwikkeling met allerlei tools zoals online testen, trainingen en de ‘coachfinder’. In haar visie is het magazine als een intelligente coach die je herinnert aan je sterke kanten: verstandig, begripvol, integer, soms confronterend, maar altijd pos...
Lindhout

Thijs Lindhout

Thijs Lindhout is altijd op zoek naar inspiratie om van het leven iets nóg mooiers te maken. Zijn zoektocht naar geluk begon acht jaar geleden toen hij zelf niet lekker in zijn vel zat. Hij reisde de hele wereld rond en bezocht alle goeroe’s die claimen hét stappenplan naar geluk en succes te hebben. Op een seminar van Remco Claassen werden zijn ogen pas echt geopend: het leven is een zoektocht...

Hoofdpartners

Coach Up! wordt mede mogelijk gemaakt door:

Boom uitgevers Amsterdam Psychologie Magazine

 

Congrespartners

Wil je, net als onderstaande partijen, standhouder worden op Coach Up!Klik dan hier voor meer informatie.

Alba-academie
Het Coachhuis
NONONS

 

Programma

 

09.00 - 09.30

Ontvangst

09.30 - 09.40

Kick-off

09.40 - 10.00

Sterre van Leer, hoofdredacteur Psychologie Magazine: De kunst van het lijden

Zinvol werk hebben, leuke dingen doen maar óók een bijdrage leveren aan het grotere geheel: we moeten alles uit het leven halen. En we moeten gelukkig zijn. Wij hebben het geluk immers zelf in de hand. Maar is dat wel zo? We kampen met burn-outs, eenzaamheid en voelen ons verloren. De geclaimde maakbaarheid van het leven blijkt een illusie.

Moeten we onze zoektocht naar geluk staken en het lijden dat op ons pad komt omarmen? De Vlaamse psychiaters Dirk de Wachter en Damiaan Denys hielden daar een stevig pleidooi voor. Maar hoe pak je dat aan – en wat betekent het voor jou als coach? Sterre van Leer doet een kritische maar vrolijke verkenning naar de kunst van het lijden.

Psychologie Magazine

10.00 - 12.00

David de Kock, 365 dagen succesvol: Ochtendseminar

Inzicht in je eigen situatie 
Krijg helder waar je naartoe wilt en wat je tegenhoudt. Zo zet je de eerste stap op weg naar je nieuwe leven – of de volgende stap als je die weg al bent ingeslagen. 

Breng de 365-methodiek in praktijk
Individueel, samen met andere deelnemers en door wat David laat zien op het podium ga je echt aan de slag met de oefeningen die je inzicht geven in waar je staat en waar je heen wilt.

Persoonlijke ontwikkeling in een groep
David en Arjan geloven ontzettend in de kracht van samen. Wanneer je een groep positieve, nieuwsgierige en leuke mensen bij elkaar zet, krijg je een enorme kracht. Ontdek hoe het is om in een groep aan de slag te gaan met je persoonlijke ontwikkeling.

12.00 - 13.15

Lunch

13.15 - 14.30

Workshopronde 1

1. Werken met hoogsensitiviteit - Susan Marletta Hart
2. Stoere interventies - Anne de Jong
3. Keuzestress: help je coachee op weg - Marianne Meijers
4. De kracht van Voice Dialogue - Judith Budde
5. 5 manieren om je als coach te profileren - Sterre van Leer & Marije van der Star, Psychologie Magazine
6. Intuïtief systemisch coachen: ervaren en beleven - Hylke Bonnema
7. Provocatief coachen - Freek Sarink
8. PRFCT: het zelfbeeld van je coachee - Saskia Geraerts
9. Aan de slag met ACT - Aline Kruit
10. Succesvol als jonge, executive coach - Tim Theeboom

Scroll verder naar beneden voor inhoudelijke informatie over de workshops.

14.30 - 15.00

Pauze

15.00 - 16.15

Workshopronde 2

Zie workshopronde 1.

16.15 - 16.45

Thijs Lindhout: 100% inspiratie

In deze inspirerende keynote haalt geluksexpert Thijs Lindhout (100% Inspiratie Show) een paar hardnekkige overtuigingen onderuit over de maakbaarheid van het leven en de zoektocht naar geluk. Niet gevreesd: je krijgt er ook een paar regelrechte wijsheden voor terug! Thijs laat je zien dat hoewel niet alles zo maakbaar is als we zouden willen, we wel degelijk grip hebben op ons leven én ons geluk. Hoe? Door de connectie te vinden met jezelf, door kleine stappen te zetten, te veranderen wat je niet kunt accepteren en te accepteren wat je niet kunt veranderen. Een keynote vol humor en positiviteit om deze fantastische dag mee af te sluiten.

16.45 - 18.00

Borrel

Workshops

 

1. Werken met hoogsensitiviteit - Susan Marletta Hart

Minstens een op de vijf mensen is hoogsensitief. De kans dat je in jouw coachingspraktijk met hoogsensitiviteit te maken krijgt, is dus reëel. In de workshop Werken met hoogsensitiviteit leer je hoe je als coach jouw hoogsensitieve cliënten in hun kracht kunt zetten. HSP-expert Susan Marletta Hart vertelt met welke problemen HSP’ers in je coachingspraktijk komen. Ze lijken bijvoorbeeld stressgevoeliger en sneller dan anderen te worden geconfronteerd met burn-out. Sterke HSP-eigenschappen, zoals begaafdheid en spiritualiteit, kunnen hierdoor op de achtergrond raken.

In deze workshop geeft Susan je de handvatten om binnen een coachingstraject aan de slag te gaan met hooggevoeligheid. Samenhang, inzicht en doelgerichte interventies staan hierbij centraal.

 

2. Stoere interventies - Anne de Jong

De meeste coachingstrajecten lopen als een zonnetje. Een traject kan echter ook gewoon ronduit lastig zijn. De sessies kabbelen maar wat voort zonder dat de samenwerking echt op gang komt. Je coachee blijft hangen in zijn gedrag en zelf krijg je steeds minder energie van jullie samenwerking. Aan wie ligt dat? En vooral: wat kun je eraan doen?

In deze inspirerende workshop deelt meestercoach en bestsellerauteur Anne de Jong met jou de meest stoere, spannende en onverwachte coachingsinterventies. Zo krijg je zelfs de allermoeilijkste coachingstrajecten weer op de rails.

 

3. Keuzestress: help je coachee op weg - Marianne Meijers

Ontwerp je Ontwikkeling (OJO) is een doeltreffende aanpak waarmee je als coach (jong)volwassenen kunt ondersteunen die door keuzestress zijn vastgelopen. OJO is gebaseerd op de Design Thinking methode en de principes van de positieve psychologie. De methode stelt je in staat het referentiekader van je coachee eens flink op te schudden en problemen vanuit andere invalshoeken te benaderen. Zo kan je coachee tot vernieuwende inzichten komen, die helpen het probleem te herdefiniëren. Het probleem wordt een positieve uitdaging die van binnenuit komt.

In de workshop Keuzestress doorloop je samen met Marianne Meijers de zeven stappen van de OJO-ontwikkelcyclus en ga je zelf ook aan de slag met deze creatieve aanpak.

 

4. De kracht van Voice Dialogue - Judith Budde

Voice Dialogue is een krachtige, ervaringsgerichte methode die helpt bij het ontdekken van onze innerlijke drijfveren. Uitgangspunt van de methode is dat mensen niet uit slechts één Ik bestaan maar uit wel talloze, vaak tegenstrijdige, innerlijke Ikken of subpersonen. Die subpersonen nemen vaak op belangrijke momenten ongemerkt het stuur van ons over. 

De workshop Voice Dialogue van Judith Budde is een speelse kennismaking met dit prachtige gedachtegoed. Judith laat je de kracht van Voice Dialogue aan den lijve ervaren. Je oefent met vaardigheden die je niet alleen op je coachees maar ook op jezelf kunt toepassen.

 

5. 5 manieren om je als coach te profileren - Sterre van Leer & Marije van der Star, Psychologie Magazine

In de workshop Profileren, delen Sterre van Leer (Psychologie Magazine) en Marije van der Star (Coachfinder) duizend-en-een manieren om jezelf te profileren. Overdreven? Niet echt. In Nederland staan namelijk maar liefst 65.000 mensen ingeschreven als coach en in die jungle van helpende handen is het een hele onderneming om op te vallen.

Profileren, hoe doe je dat? Hoe zorg je ervoor dat je je onderscheidt? En dat mensen juist jóu bellen? Waar moet je op letten in je (beeld)taal? En welke marketingtools zouden je daarbij kunnen helpen? Sterre en Marije hebben zich de afgelopen jaren verdiept in wat cliënten écht belangrijk vinden in een coach. Maar ook: waar ze enorm op afknappen. In deze motiverende, interactieve workshop nemen ze je mee in het zoektraject en worden alle mysteries onthuld.

 

6. Intuïtief systemisch coachen: ervaren en beleven - Hylke Bonnema

Een coachingssessie begeleiden is hard werken, toch? Dat hoeft helemaal niet, als je het Hylke Bonnema vraagt. Bij Intuïtief Systemisch Coachen staat het luisteren centraal. Luisteren naar wat je gevoel je te vertellen heeft. Dat klopt namelijk altijd en maakt de weg vrij naar meer zingeving en impact, voor jezelf en je coachee. Het betekent dat je als coach met je hele persoon, gemoed en gevoel resoneert met je cliënt. Je bent geen helper maar onderdeel van het systeem en de ontmoeting. Zo ontstaat er échte verbinding.

Hylke werkt volgens het ‘nieuwe opstellen’. Het is een oefening in voelen waarbij het lichaam centraal staat. In deze workshop laat Hylke je zien én ervaren welke kracht hiervan uitgaat.

 

7. Provocatief coachen - Freek Sarink

Coachingstrajecten zien er meestal zo uit: de coach luistert naar zijn cliënt, analyseert en geeft advies. Maar wat als je coachee ondanks die adviezen blijft vastlopen in bepaalde situaties? Dan moet je het over een andere boeg gooien. Provocatie is daarbij een uitdagende maar effectieve tool. Je speelt advocaat van de duivel, lapt soms de regels aan je laars en laat zo je coachee zélf verantwoordelijkheid nemen voor de gewenste verandering. Het is de snelste én leukste manier om met je coachee tot de kern te komen.

Het succes van deze tegendraadse methode valt of staat met een goed contact met je coachee en humor. In de unieke workshop Provocatief coachen laat Freek Sarink zien hoe je dit aanpakt en provocatie met succes inzet tijdens een traject. 

 

8. PRFCT: het zelfbeeld van je coachee - Saskia Geraerts

Achter de hulpvraag van veel coachees gaat vaak een negatief zelfbeeld schuil. Als je gaandeweg het coachingstraject merkt dat jullie niet verder komen en dat de behandeling niet aanslaat, blijkt een vervormd, negatief zelfbeeld vaak het onderliggende probleem te zijn. Wil je de impasse doorbreken, dan zul je je coachee eerst moeten helpen dit beeld om te vormen. Hoe je dat aanpakt, leer je in deze interactieve workshop. Psycholoog Saskia Geraerts laat je zien hoe je je coachee in zeven eenvoudige stappen begeleidt naar een optimistisch zelfbeeld. Humor, zelfreflectie en positieve energie zijn daarbij de kernwoorden.

 

9. Aan de slag met ACT - Aline Kruit

De Acceptance and Commitment Therapy (ACT) is een moderne en wetenschappelijk onderbouwde vorm van cognitieve gedragstherapie. ACT helpt cliënten om op een flexibele manier om te gaan met de onvermijdelijke obstakels in het dagelijks leven (Acceptance), zodat er meer energie overblijft voor de dingen die er écht toe doen (Commitment). In de workshop Aan de slag met ACT laat ACT-expert Aline Kruit (verbonden aan onder andere de Alba-academie) zien wat ACT kan betekenen, zowel voor je cliënt als voor jou als coach. Je ontdekt hoe je anders kunt omgaan met stress, angsten, negatieve gedachten en belemmerende overtuigingen. De workshop is de eerste stap in het leren herkennen van en dealen met interne en externe obstakels volgens ACT.

 

10. Succesvol als jonge, executive coach - Tim Theeboom

Bij een executive coach denken we al gauw aan een wijze, oudere en ervaren gids. Als jonge executive coach kun je daardoor het gevoel krijgen dat je het coachingstraject met 1-0 achterstand in gaat. Je voelt de druk om je te bewijzen en slaat aan het twijfelen. Neemt mijn coachee mij wel serieus? Wie ben ik om deze ervaren persoon te begeleiden? Voelt de coachee mijn twijfel? En welke impact heeft dat op het coachingstraject en onze coachingsrelatie? In de workshop Succesvol als jonge, executive coach onderzoek je samen met psycholoog en coachingsexpert Tim Theeboom deze twijfels. Je leert doeltreffende manieren om met deze twijfel om te gaan en de bijbehorende valkuilen te omzeilen.

Maassilo Rotterdam

Maassilo

De Maassilo in Rotterdam is een inspirerende locatie voor een fantastische dag. Deze oude, industriële graansilo uit 1910 is volledig in stijl gerenoveerd en verbouwd. De originele elementen herinneren aan meer dan honderd jaar noeste arbeid. Bij binnenkomst sta je dan ook direct in een andere wereld. De Maassilo ademt de sfeer van aanpakken, van handen uit de mouwen en dat werkt aanstekelijk! Het is de perfecte plek om het dagelijkse bestaan achter je te laten en je mee te laten voeren door Coach Up!

Adres
Maashaven Zuidzijde 1-2
3081 AE Rotterdam

010 476 24 52
info@maassilo.com
www.maassilo.com

Bereikbaarheid
Centraal gelegen in het verlengde van de Erasmusbrug. Uitstekende bereikbaarheid met alle soorten vervoer. De haltes van de metro, tram, bus en watertaxi (Maashaven) liggen op minder dan 50 meter afstand van de entree. Op de kade van de Maassilo is parkeergelegenheid (maximaal 100 à 150 parkeerplekken). Op de Maashaven Zuidzijde geldt betaald parkeren tussen 09.00 uur en 18.00 uur.

Kock

David de Kock

David de Kock vormt samen met Arjan Vergeer het positiefste duo van Nederland. Hun missie? Van Nederland het gelukkigste land ter wereld maken. Hun boek 365 dagen succesvol is al vijf jaar lang een bestseller in Nederland. Met ruim 250.000 Facebook-volgers, uitverkochte seminars in AFAS Live en Ziggo Dome én een wekelijkse column in het Algemeen Dagblad horen David en Arjan bij de invloedrijkste denkers van Nederland over geluk en succes. Het Parool plaatste de twee zelfs in het rijtje Paulo Coelho, Deepak Chopra en Brené Brown: mensen die anderen het best helpen met power en plezier te leven. Het geheim van hun succes en straks ook dat van jou is de 365-methodiek.

Foto: All Is Amazing
Leer

Sterre van Leer

Sterre van Leer is al sinds 2011 de gedreven hoofdredacteur van Psychologie Magazine dat onder haar leiding is uitgegroeid tot een platform voor zelfontwikkeling met allerlei tools zoals online testen, trainingen en de ‘coachfinder’. In haar visie is het magazine als een intelligente coach die je herinnert aan je sterke kanten: verstandig, begripvol, integer, soms confronterend, maar altijd positief. Als rasoptimist ziet Sterre het als haar missie om de inzichten uit de positieve psychologie te verspreiden en elke dag een steuntje in de rug te zijn voor haar lezers. Haar voorspelling: 2020 wordt het jaar van de herwaardering van het lijden.
Lindhout

Thijs Lindhout

Thijs Lindhout is altijd op zoek naar inspiratie om van het leven iets nóg mooiers te maken. Zijn zoektocht naar geluk begon acht jaar geleden toen hij zelf niet lekker in zijn vel zat. Hij reisde de hele wereld rond en bezocht alle goeroe’s die claimen hét stappenplan naar geluk en succes te hebben. Op een seminar van Remco Claassen werden zijn ogen pas echt geopend: het leven is een zoektocht naar de connectie met jezelf. In deze zoektocht is Thijs volledig uit de bocht gevlogen. In positieve zin. Nu trekt hij zelf volle zalen met lezingen en de 100% Inspiratie Show . Op hilarische wijze neemt hij het publiek mee op zijn zoektocht en inspireert hij je om het nummer één ding te doen dat écht gelukkig maakt.
Marletta Hart

Susan Marletta Hart

Drs. Susan Marletta Hart maakte het begrip hooggevoeligheid bekend in Nederland en is een internationale autoriteit op dit gebied. Ze heeft een praktijk voor hooggevoelige mensen in Oegstgeest en geeft regelmatig HSP-retreats en -trainingen in Zeeland, Castricum en Zwitserland. Daarnaast coacht en traint ze personen en bedrijven op het gebied van bewustwording en verandermanagement. Ze schreef zeven boeken, waaronder de bestseller Leven met hooggevoeligheid, van opgave naar gave en ze ontwikkelde de communicatietheorie De horizontale en verticale dynamiek®, waarin ze de twee basisbehoeften van de mens blootlegt. Susan leeft en werkt afwisselend in Zwitserland en Nederland.
Jong

Anne de Jong

Anne is oprichter en mede-eigenaar van NONONS. Ze heeft 25 jaar ervaring als psycholoog, spreker, coach, trainer en opleider. Na haar studie psychologie deed ze ongeveer alle coach vervolgopleidingen die er zijn in Nederland. In 2010 besloot ze haar coachervaring te vertalen een eigen coachopleiding. Ze vond dat het anders kon. Dat coachopleidingen praktischer, slimmer en duidelijker konden. Het is haar missie om helderheid en frisheid brengen in het vak waar het vaak zwaar en moeilijk gaat, ook als het complex wordt. Ze is auteur van bekende coachboeken zoals No-nonsense coaching (2016), De bekendste methodieken voor no-nonsense coaching (2019) en No-nonsense coachen als het complex wordt (2019).
Meijers

Marianne Meijers

Ontwerpdenker Marianne Meijers is docent en studiecoach aan de Hogeschool van Amsterdam. Daarnaast heeft ze haar eigen coachingspraktijk. Ze is gespecialiseerd in kracht- en zijnsgericht coachen. In haar coachsessies en workshops combineert ze mindful en krachtgericht coachen met oefeningen en technieken uit het Design Thinking. Deze mix van creatief en positief zelfonderzoek resulteerde in de OJO-methode (Ontwerp Je Ontwikkeling). Deze doeltreffende methode ondersteunt cliënten die door keuzestress zijn vastgelopen. Marianne schreef er ook een boek over, Ontwerp je ontwikkeling, waarin ze coaches inspiratie en handvatten aanreikt.
Budde

Judith Budde

Opleider, trainer en coach Judith Budde is expert op het gebied van Voice Dialogue. Ze is mede-oprichter en directeur van Opleidingscentrum het Balkon en leidt daar Voice Dialogue-opleidingen en -retreats. Daarnaast geeft ze overal in het land lezingen en workshops. Judith is daadkrachtig, helder en scherp en heeft een warme persoonlijkheid. De meeste voldoening haalt ze uit het begeleiden van mensen en teams naar meer openheid en verbondenheid en in de ontwikkeling van hun volledige potentieel. Ze is co-auteur van de boeken Drama in bedrijf, de bestseller Ik (k)en mijn ikken en van Coachen met Voice Dialogue, Handboek voor begeleiders.
Bonnema

Hylke Bonnema

Hylke Bonnema is psycholoog en dé expert in familieopstellingen. Hij werd opgeleid door Bert Helliger, de grondlegger van het systemische werk. In zijn eigen Academie van Opstellingen geeft hij als meesteropsteller en systemisch leiderschapsexpert les en begeleidt hij opstellingen volgens het ‘nieuwe opstellen’ dat zijn kracht ontleent aan het vertrouwen op gevoel en intuïtie. Dagelijks laat Hylke met zijn ontwapenende, onverschrokken stijl mensen en organisaties hun blokkades opheffen en bewegen naar zichzelf, hun kracht en hun doelen. Zijn inspiratie haalt hij uit de liefde voor zijn gezin, omgeving en klanten. Hylke is auteur van het boek Het nieuwe opstellen.
Sarink

Freek Sarink

Freek Sarink is provocatief psycholoog en systeemtherapeut. Hij werkt – provocatief – in zijn eigen praktijk, geeft trainingen en workshops, en geeft les aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Daarnaast werkt hij samen met collega’s in Spanje en Latijns-Amerika om ook daar de provocatieve psychologie van de grond te krijgen. Hij is auteur van het boek Provocatieve Psychologie en coaching, dat ook in Spanje is uitgebracht.
Geraerts

Saskia Geraerts

Saskia Geraerts is psycholoog en coach. Ze is gespecialiseerd in zelfbeeld en eetproblematiek. In haar praktijk helpt ze dagelijks mensen een optimistisch(er) zelfbeeld te ontwikkelen. Ze leert je op een andere manier naar jezelf en je omstandigheden te kijken en hoe je hier verandering in kunt aanbrengen. Saskia werkt graag met enthousiaste cliënten die persoonlijke groei als een verrijking zien, en het vermoeden hebben dat ze meer in hun mars hebben dan er nu uitkomt. Naast individuele coaching, geeft Saskia ook workshops en lezingen en treedt ze regelmatig op als tv-psycholoog bij onder andere RTL4 en SBS6. Saskia is auteur van het boek PRFCT.
Star

Marije van der Star

Marije van der Star is innovatiemanager bij Psychologie Magazine en oprichter van Coachfinder, het platform dat coaching op de kaart wil zetten. Twee jaar lang kroop Marije in de huid van coaches en ‘coachzoekers’ om erachter te komen hoe ze beide groepen beter aan elkaar zou kunnen koppelen. Ze sprak hiervoor met tientallen coaches en cliënten. Ze ontrafelde het zoektraject en ontdekte precies wanneer coachzoekers afhaken bij het vinden van een geschikte coach. Al die kennis is verwerkt in de Coachfinder-tool die de juiste coaches en cliënten bij elkaar brengt. Marije zit nooit om ideeën verlegen, ze is creatief en heeft een neus voor vernieuwing.
Kruit

Aline Kruit

Aline Kruit is arts, coach en ACT-docent bij met jarenlange ervaring in de geestelijke gezondheidszorg. Ze werkt intensief met ACT (Acceptance and Commitment Therapy), zowel in groepen als individueel. Ze is gespecialiseerd in de behandeling van slapeloosheid met ACT en schreef er twee boeken over: Slapen is niets doen en Eerste hulp bij beter slapen. Aline leidt ACT-geschoolde hulpverleners op tot ACT-slaapcoach, geeft workshops en lezingen. Zelf heeft ze ACT ervaren als een levensveranderende therapievorm en voor haar is het inmiddels dan ook als een levenswijze. Haar kennis en ervaring met ACT deelt Aline graag met anderen, onder andere via de Alba-Academie.
Theeboom

Tim Theeboom

Tim Theeboom is van huis uit psycholoog en gespecialiseerd in de effectiviteit van coaching in organisaties. Hij werkt als onderzoeker, docent en coach. Momenteel is hij kerndocent, programmacoördinator en onderzoeker aan het VU Center for Executive Coaching. Ook is hij betrokken bij verschillende andere coachingsopleidingen, zoals Schouten University en RINO. Hij heeft meer dan tien jaar ervaring als coach en is associate partner bij Reflect Academy, een adviesbureau dat gespecialiseerd is in coaching, training en advies voor hogescholen en universiteiten. Tim publiceerde verschillende artikelen in wetenschappelijke tijdschriften en vakbladen en spreekt regelmatig op internationale coachingscongressen.